Vencanice Beograd

Pozivamo Vas da svojim prisustvom upotpunite jedan od najvažnijih  dana u našim životima. Sreća je najlepša kada se deli sa najbližima! Ponesite puno dobrog raspoloženja, a mi ćemo se potruditi za ostalo! Venčanje će se održati…

I tako može da počne priča. Ona počinje da živi svoju modnu i životnu bajku, jer je rekla ,,DA”..  On sa osmehom svima pokazuje svoju princezu.

Odabir venčanice… ups… haljine iz snova, treba da bude zanosna igra kroz koju ćete da iskažete svoju ženstvenost i ljubav prema romantici. Posetite salon večanica – vencanice Beograd i odaberite haljinu koja će savršeno istaći Vašu liniju i lepotu. Venčanice su skrojene po najvišim modnim standardima. Vaše je samo da se osećate predivno na svom venčanju, jer tog dana Vi ste njegova princeza, a on Vaš princ iz snova. Kada se pojavite u beloj haljini i pogledate ispred sebe čekaće Vas sva ljubav ovog sveta. On će stajati u crnom elegantnom smokingu sa crnim lakovanim cipelama, krasiće ga leptir mašna i lakovani kaiš sa ukrasnom kopčom, sat sa njegove ruke otkucaće poslednje minute do Vašeg sudbonosnog ,,DA”. Gledaćete se zavodljivo i zaljubljeno, čeznćete da se zagrlite i poljubite što pre u svoj toj čaroliji.

Vaš zajednički životni ples može da počne… neka je sa srećom i pozdrav sa vrha sveta!

Venčanje iz snova..