muska-odela-beograd.com

011 3471 696  |  

Kako odabrati odgovarajuce odelo-idealna velicina odela

Kako odabrati odgovarajuce odelo-idealna velicina odela

Prepravke muskih odela

Prepravke muskih odela-razlika između velikog i ukrojenog odela?

Prepravke muskih odela – prepravite odelo i mala investicija će napraviti veliku razliku. Većina muškaraca nosi prevelika odela. U ovakvoj odeći ćete izgledati neuredno i učiniće Vas nižim nego što jeste. Iz tog razloga pažljivo birajte veličinu svoje odeće, a ukoliko posedujete odela ili košulje koje ne laskaju Vašem izgledu, uz male prepravke možete rešiti svoj problem. Preveliko odelo ne ostavlja najbolji utisak u poslovnom okruženju. Prevelika garderoba ostavlja loš prvi utisak i u drugim društvenim situacijama. Prava veličina pravi veliku razliku.

Kako odabrati idealnu veličinu odela?

Ukoliko imate problem  da nađete odgovarajuće odelo u nastavku teksta možete pronaći savete za odabri savršenog odela.Najčešći problem pri kupovini odela predstavlja veličina. Veliki broj muškaraca ne zna koje dužine treba da bude savršeno odelo i zbog toga su česte greške pri kupovini odela. Krojači i prodavci odela su tu od velike pomoći i oni Vas mogu uputiti i pomoći Vam da odaberete pravo odelo. Ipak, mi smo odlučili da Vam pokažemo kako savršeno odelo treba da izgleda.Pri kupovini odela, morate posmatrati kako se Vaša garderoba „ponaša“. Kada kupite malo odelo, sako će Vam biti tesan, a nepotrebne bore koje se stvaraju  kvariće izgled Vašem odelu. Takođe, ako imate osećaj stezanja u ramenima ili poteškoću da zakopčate dugme na sakou, to je siguran znak da Vam je odelo malo. Vodite računa o dužini nogavica i rukava, jer i oni moraju biti određene dužine.Ako Vam odelo izgleda robusno i širi se tamo gde ne treba, onda je to dobar znak da Vam je odelo preveliko. U takvim slučajevima ramena sakoa neće biti na dobrom mestu, a rukavi će vam biti predugački.

Ukoliko postoji jedna prepravka o kojoj bi svaki muškarac trebalo da razmisli ili mu je već poznata onda je to definitivno porubljivanje pantalona. Trenutni trend muskog odela je nošenje kraćih nogavica nego što je to ranije bio slučaj, gde nogavica jedva seže do cipela bez preloma nogavice.Dve stvari koje mogu biti prepravljene na struku pantalona : 1. Pantalone se u struku mogu suziti ili 2.proširiti. U unutrašnjoj strani pantalona videćete višak materijala oko šava. Jednostavna prepravka koja donosi jednu od najbitnij stavki – udobnost.Širina nogavice na odelu treba da bude određena u skladu sa građom tela. Generalno gledano, odelo bi trebalo da izgleda kao da je u proporciji sa svim svojim delovima. Ukoliko ste krupniji tip, veoma uske nogavice možda i nisu najbolji izbor za vas.Visina struka se može promeniti ali je prepravka zahtevna i podrazumeva dosta posla. Ne radi se o čestoj prepravci poptu sužavanja i popuštanja struka, već o prepravki koja i nije toliko često tražena.

prepravke muskih odela

odela-muska-sivenje-po-meri-za-vencanje-svadbu

Ostalo sa Bloga: