muska-odela-beograd.com

011 3471 696  |  

Muska odela sa prslukom-trodelna odela

Muska odela sa prslukom-trodelna odela

Muska odela sa prslukom – trodelna odela

Muska odela sa prslukom – trodelna odela su idealna odevna kombinacija za svaku jesen i zimu, jer dzentlmenima pruza savrsen izgled tokom hladnih meseci. Trodelno odelo nosi taj naziv sa razlogom jer ukoliko se ovo odelo nosi bez sakoa, bez obzira na situaciju, ono izgleda nepotpuno i nedovrseno, zato kada odaberete trodelno odelo uzivajte u njegovoj potpunosti. Odevna kombinacija iz tri dela pruza, onome ko je nosi, tradicionalan izgled i savrseno upotpunjuje formalan izgled. Trodelno odelo se sastoji od pantalona, prsluka i sakoa koji su sacinjeni od najkvalitetnijih materijala i savrseno se uklapaju. Za razliku od standardne muske odevne kombinacije koja se sastoji od pantalona i sakoa, u trodelnim odelima prsluk pruza poseban balans izmedju bokova i ramena. Savet za savrsen izgled u trodelnom odelu je da izbegavate kupovinu sakoa sa prenaglasenim naramenicama jer se u kombinaciji sa uskim prslukom moze stvoriti veoma naglasena ramena, a to u ovoj kombinaciji sigurno ne zelite.

Trodelna odela ne izlaze iz mode iako ih neki kriticari klasifikuju kao staromodne, naravno to moze biti kritika koja je na mestu ukoliko, na primer, prsluk nije dobro skrojen, npr. sirok je umesto da prati liniju tela. Kada kupujete trodelno odelo birajte samo najfinije materijale i kroj koji idealno prati liniju Vaseg tela jer je taj kroj moderniji od odela ravnog kroja. Sigurno cete sve zaseniti svojom trodelnom modnom kombinacijom, a Vi cete se u isto vreme osetiti komotno, ali sofisticirano sto prilici svakom muskarcu sa stilom.

muska odela sa prslukom

muska odela sa prslukom, cene, Beograd

Trodelna odela ili odela sa prslukom su idealne odevne kombinacije za formalne i svečane prilike tokom jeseni i zime, ali i predstavljaju idealna odela za vencanje. Neki saveti za nosenje trodelnih odelevnih kombinacija su da se izbor svede da jednobojno trodelno odelo, dok se dezen košulje i neizbežne maramice za dzep sakoa u potpunosti slaže. Takodje, mozete izabrati i odevnu kombinaciju u kojoj je trodelno odelo u istom dezenu ali se kosulja i kravata savrseno uklapaju u svojoj nijansi. Kada odlazite u kupovinu trodelnih odela pazljivo proverite materijal od kojeg je odelo skrojeno, jer kvalitetniji materijali mnogo duze ostaju nepromenjeni i traju, pored toga, obratite paznju da li Vasoj gradji vise odgovara prsluk koji ima jedan red dugmadi ili dva.

Svaki muskarac u svom gardaroberu treba da ima bar jedno trodelno odelo koje ce mu pruziti potpunu savrsenost i vrhunski izgled. Trodelna odela se vracaju u modu, a moze se nositi na prolece, leto, jesen, zimu. Jednostavno je savrsen dodatak svakom autfitu, bilo da je on kezual ili svecan, bilo da imate sako ili ste samo u kosulji.

Ostalo sa Bloga: