Novi trendovi se pojavljuju iz sezone u sezonu i venčanja nisu izuzetak već poseban dan u životu svake žene i muškarca! A sa stilizovanim mladoženjama koji se mnogo više zabavljaju sa svojom odećom za venčanje, brendovi i prodavnice odeće za mladoženja slede primer sa nekim sjajnim opcijama za momke koji žele da povećaju ulog u stilu u čast Velikog dana. Žele biti posebni,nesvakidašnji što i jeste poenta kompletnog izgleda. Jesen/zima je dobrodošla-dobrodošlica raskošnih toplih tkanina poput vune , bogatih dezena mirnijih tkanja, prelepih nijansi poput bordo, plave i sive. Klasici poput smokinga su osnovni stil za elegantne mladoženja za jesen/zimu, dok se siva i mornarska odela takođe pokazuju super popularnim. Boja naravno zavisi i od Vas,da li ste svetlije puti,koje Vam je boje kosa,sve to zavisi koja je najbolja boja baš za Vas. Naravno uz svako odelo su jako bitne cipele, ne smete napraviti grešku koja je jako česta da na primer na teget odelo obujete crne cipele NE NE NE to nikako,postoje pravila koja boja ide sa kojom,naravno ne mora se striktno toga pridržavati ali na primer gore navedena kombinacija nikako ne ide. Kao i uvek, dodaci su odličan način da unesete malo boje i ličnosti –pletene leptir mašne i rupice za dugmad pune šarmantnih detalja poput cvetova pamuka, bujno zimsko lišće i sezonski elementi poput bobica i šišarki daće odelu onu prelepu jesen/zimu ivicu. Naravno Što se tiče trendova za ovu sezonu, odela Moreno i Giovanni kažu da smo se vratili u prošlost da malo oživljavanja 80-te.

Trendovi za jesen/zimu

,,Šta ide okolo dolazi okolo” rekao je Deklan. Nikada istinitija rečenica kada su u pitanju modni trendovi. Ove jeseni/zime gledamo dramatičnu promenu trendova i ta promena nas je vratila u prošlost. U stvari,nazad u 80-te. Dvostruka odela,geometrijske tkanine sa teksturom,smeli dezeni u karo,trodelna odela sa kontrastnim prslukom bili su istaknutni izgled kada su naše javne ličnosti preuzele naše TV ekrane. Pa pogodite šta,vratili su se. Po našem profesionalnom mišljenju,smatramo da je ovosezonski izgled najusmereniji koji smo videli dugo vremena i volimo ga.

Da bismo Vam dali ukus neke od zabavnih opcija za mladoženje,sakupili smo stilski izgled i ideje na koje smo naišli o mladoženjama na našim pravim venčanjima.

Naravno pored odela i svih dodatnih aksesoara uvek Vam je potrebna i dobra kožna tašna da tu možete spakovati par dodatnih košulja,parfem i sve dodatne stvari koje želite da Vam budu pri ruci. U našem butiku možete doći i očekivati neočekivano,tu smo da Vas kompletno spremimo za Vaš poseban dan,pošto svi znamo koliko je lepšoj polovini bitan taj dan i jako bitan izgled,muškarac mora to ispratiti najbolje moguće da bi mu buduća supruga bila zadoljna i srećna.