Muška letnja odela

Leto znači besprekorno elegantan stil, a da biste izgledali svečano ne znači da morate obući smoking. Vreli i sunčani dani su pred nama, a ako planirate letnje venčanje mladoženja ne treba da odabere odelo u kom će se osećati neprijatno i preznojavati se tokom čitave ceremonije. Predlog za mladoženju je odelo u nekoj od boja prikladnih za leto, dok crna, teget, braon muška odela nisu nikako dobar izbor za letnja venčanja. Svoje odelo za svadbu mladoženja bi trebalo da odabere pažljivo, jer će ono, između ostalog, dati pečat ovom posebnom danu.

Crna i odela u teget boji su pravi izbor za venčanja koja se organizuju zimi i na jesen. Svetlo siva, plava i bež odela su fantastičan izbor za letnje dane. Takođe, odela u beloj ili maslinastozelenoj boji su dobra opcija ukoliko ste u potrazi za svojim letnjim muškim odelom. Za venčanja na otvorenom savršena varijanta su blejzeri i pantalone od lana u crvenoj, zelenoj ili plavoj boji. Naš savet za mladoženje je uvek bela strukirana košulja za odelo, koja je uz pantalone u nekoj od ovih jarkih boja i jednobojan sako dobitna kombinacija. Sako je leti gotovo nepotreban, a zanimljiva kravata ili leptir mašna neobičnog dezena učiniće Vaš izgled šarmantnim i neodoljivim. Za venčanja u prirodi ili na plaži duge pravi izbor su tregeri u kombinaciji sa odelom od lana. Ono što će definitivno biti pravi pogodak jeste pamučno odelo – slobodno izaberite bež i sive nijanse – koje čak možete upariti sa leptir mašnom. Lagana odela od pamuka i lana su idealna za letnje venčanje.

Garanciju za svečan i elegantan izgled daće Vam dobro odabrana tkanina – treba da bude lagana, ali i svečana. Tome doprinosi i svečani kroj odela – pažljivo skrojeni i ispeglani reveri, klasična bela košulja koja naglašava eleganciju. Dakle, Vaš izbor poručuje: OK, ženim se (ili sam kum mladoženji), ali … leto je! Dakle,  tamna odela nisu jedini način da budete elegantni, a naročito ne na letnjem venčanju. Ako ste i dalje nesigurni, odaberite belo, boju slonovače ili krem. Detalji bi trebalo da budu jednostavni.

Kako biste videli galeriju letnjih odela kliknite OVDE

muska, strukirana, slim fit, letnja, odela, za, leto, cena, cene, prodaja, Beograd

muska, letnja, odela, za, lanena, od, lana, leto, cena, cene, prodaja, Beograd

muska, odela, za, leto. letnja, lanena, vunena, kvalitetna, prodaja, Beograd

muska, odela, za, leto. letnja, lanena, vunena, kvalitetna, prodaja, Beograd