Letnje haljine i sandale – ima li bolje kombinacije?

Letnje haljine i sandale – Temperature su vrlo visoke, a mi smo već uskočili u letnje haljinice. Volančići, cvetići, ludi krojevi i razni drugi detalji su ono što se može pronaći na letnjim haljinama. Možemo ih kombinovati uz patike, baletanke, espadrile… ali mi ih najviše volimo uz sandale! Za jutarnje ispijanje kafe i šetnje gradom odaberite ravne sandale! One su must have ovog leta za svaki street style outfit. Posebno ako odaberete jedinstveni dizaj sa cvetinim detaljima. Mi smo odabrali nekoliko svojih omiljenih komada i jednostavno se ne odvajamo od njih više. Bez obzira da li ih kombinujemo uz pantalone, haljine ili kombinezone, uz njih smo uvek trendy. Osim za izgled, ocenili bismo ih sa 5+ za udobnost!

zenska-obuca-sandale-Beograd-cene

Rese su ponovno IN, pa su se tako pronašle i u novoj kolekciji sandala! A tu bi posebno istakli gladijatorke sandale, koje i u dnevnim i večernjim ourfitima izgledaju savršeno! U kombinaciji sa casual bluzom, kratkim suknjicama i torbicom podignuće outfit u neku novu dimenziju mode.

muske-zenske-sandale-za-devojcice-opposite-novecento-shoe-star-safran-aldo-cene

Za onaj trenutak kada Vaš outfit treba voditi glavnu reč predlažemo odabir haljine( vencanice) i veličanstvenih sandala na platformu. Zamislite samo bezbroj kombinacija u kojima će se razigrane letnje haljine savršeno slagati sa udobnima, elegantnima i uvek trendy sandalama na platformu. Odvažna crvena ili klasična crna? Možda neutralne ili pastelne boje? Bez obzira koju boju odaberete za svoje nove omiljene sandale važno je da učine Vaše leto nezaboravnim. I ne zaboravite na detalje… Čak i najmanji detalji čine razliku! Sigurno već znate da je bela boja haljina ona koja će obeležiti leto. Razlog više da se uz nju kombinuju sandale efektnih boja, oblika i detalja! Hej, ne zaboravite torbicu i letnja avantura može početi!

sandale-zenska-obuca-cipele-internet-online-prodaja-shoes-zenske-muske-cene