Kožni novčanici

Da li ih volite ili mrzite, nosite ili često zaboravite, istina je samo jedna – kožni novčanici su apsolutni must have. Ovaj mali modni dodatak je nešto u čemu nosimo novac, platne i vizit kartice, vozačku dozvolu, neophodna dokumenta i poneku sliku ili papir sakriven u nekoj manjoj ili tajnoj pregradi. Pouzdan i vredan, novčanik je naš saveznik.

Da li je vreme za kupovinu novog novčanika

Novčanici su nekada bili glomazni, moglo bi se slobodno reći ogromni ili veličine jedne omanje torbe. Kako je tehnologija napredovala, tako se sve više stvari izbacivalo iz istog. Novac su zamenile kartice i telefoni  a dokumenta više nisu papirne sveščice, nego su plastificirana i lagana. Čak se i te slike koje su provorivale iz raznih pregrada više ne nalaze u njemu, već u nekom folderu, baš kao i telefonski brojevi.

Ako još uvek posedujete jedan ovakav ili već duže vreme nosite isti novčanik, sada je pravo vreme da sebi nabavite nov ili kako bismo sada rekli – ažurirate svoj stari model.

Najbolji izbor su uvek kožni novčanici

Kada birate novi novčanik, želite da se fokusirate na kriterijume i očekivanja koja mora da ispuni i prati, poput životnog stila, načina oblačenja ali i budžeta. Biraćete uvek ono što je za vas funkcionalno i u skladu sa potrebama. Ovo se posebno odnosi na njegovu veličinu, broj pregrada ili boju. Ali šta je sa kvalitetom?

Zanemarujete li kvalitet pri izboru drugih stvari? Da li biste kupili odelo od papira samo zato što je lepe boje i ima puno džepova a onda ga nosili po kiši? Naravno da ne. Zašto bi onda to radili pri kupovini novčanika.

Koža je više nego očigledan izbor za novčanike ako želite vrhunski kvalitet. To je luksuzan materijal koji oni najiskusniji biraju kada kupuju cipele, nameštaj, automobil (automobilska sedišta), torbe… Prirodan je i kvalitetan, mekan, topao, izdržljiv i jedinstven. Malo šta drugo može nadmašiti kožu, bilo u kvalitetu ili fleksibilnosti za dizajnersku izradu, a takođe dolazi u različitim bojama ili završnim obradama.

Muški i ženski kožni novčanici

Muški i ženski kožni novčanici, osim što su sjajan izbor kada kupujete za sebe, oni mogu biti i super poklon za bilo koji povod. Svako će umeti da ceni njihov kvalitet izrade, trajnost i elegantan dizajn.

Jedna od najvećih prednosti kožnih novčanika je baš u toj izdržljivosti materijala koji se samo poboljšava s vremenom, tako da će se novčanik samo lepše menjati i izgledati kako ga budete duže koristili. Takođe, kožni novčanici su obično bolje dizajnirani i imaju više prostora za čuvanje kartica, novca i drugih sitnica.

Ako birate ženski kožni novčanik, oni u našoj prodavnici dolaze u različitim stilovima kao i muški, ali je njihova raznolikost boja ono što ih čini posebnim. Uvek imajte na umu da je ženski novčanik  više od običnog mesta za čuvanje novca, za žene to je modni dodatak i mora da izgleda elegantno i sofisticirano.

Za muškarce – kožni novčanik i kožna torba kao pun pogodak

Dame imaju mnogo izbora, nakit, šminka, mnoštvo aksesoara a muškarci za perrfektan izgled mogu da dodaju samo par stvari. Od tih stvari, sasvim sigurno se najviše izdvajaju dobro odelo, dobar novčanik, sat, cipele i naravno – dobra muška kožna torba.

Od formalnih i elegantnih kombinacija do ležernih outfita, u našoj prodavnici možete naći kožnu torbu za sve vrste namena ili izgleda koje želite postići. Dok kožna aktovka za laptop ili dobra poslovna torba odlično dopunjuju bilo koji biznis look, ultra cool manje torbe za preko ramena ili nosive u ruci su dovoljna da dodaju dinamiku urbanom i ležernom stilu.

Ako razmišljate o nabavci novčanka, tašne ili svečanog odela za muškarce, imajte na umu da je kod nas moguća kupovina i na rate. Na vama je samo da nas posetite i pogledate ogromnu ponudu različitog dizajna, paleta boja i veličina, izaberete nešto po svom ukusu i uživate u dobrom izgledu dugi niz godina.