Nikada nećemo dobiti drugu šansu da napravimo dobar prvi utisak. Dok su prvi utisci zasnovani na brojnim faktorima, fizički izgled je nešto što se prvo primeti. Učenje o tome kako da se predstavite od glave do pete, može pomoći da na sastanku ostavite dobar prvi utisak.

Izbor muških cipela, koje nosite sa svojim muškim odelom, dosta može da utiče na to kako Vas drugi posmatraju. Pogrešan par cipela može da dovede u pitanje čak i onu najbolju “sliku o vama“- kada ste obučeni i u najskuplje muško odelo. Pri izboru muških cipela koje ćete nositi uz Vaše muško odelo, vodite se sopstvenim odgovorima na tri jednostavna pitanja:

  Gde idem?

-Kao što svi znamo da patike nisu prikladne za venčanje, lako možemo shvatiti da tip događaja ili mesta od početka vodi ka odluci koje muške cipele da izaberemo.

Crne kožne cipele su najbolji izbor za svečane događaje, kao što su svadbe i mature. One se slažu sa skoro svim bojama muških odela. Ovakve cipele su obavezne u Vašem muškom ormaru.

-Za “black-tie”(leptir mašne) događaje odgovara muško odelo sa parom crne, lakovane kožne obuće.

-U profesionalnoj poslovnoj garderobi obavezne su muške crne kožne cipele, muške braon kožne cipele ili svakako tamne boje cipela. Plava, žuta ili neka druga boja cipela, hrabar su izbor za jednog muškarca, ali i neprikladan izbor u profesionalnoj poslovnoj garderobi.

-“Business-casual” stil je prihvatljiv za Vašu kancelariju, ukoliko Vam Vaš posao omugućava da se u kancelariji povremeno pojavljujete obučeni u farmerke ili obične pantalone. Bež ili braon mokasine su, u tom slučaju, pravi izbor za Vašu kancelariju.

muske, cipele, za, odelo, prodaja, gde kupiti, Beograd, cena, cene, cenovnik

muske, cipele, za, odelo, prodaja, gde kupiti, Beograd, cena, cene, cenovnik

  Koje boje je moje odelo?

-Odaberite nijansu koja je nešto tamnija od boje Vašeg muskog odela, kako bi Vaše muške cipele bile dobro uparene sa Vašim muškim odelom. Nije obavezno da uz teget muško odelo nosite i teget cipele, već možete da ga kombinujete uz braon kožni kaiš i braon kožne cipele. Imati različite nijanse crnih kožnih cipela, braon kožnih cipela i bež cipela u nekoliko različitih stilova, sasvim je dovoljno za Vaš idealan muški ormar.

Navodimo neka opšta pravila za kombinacije boje muških odela sa bojom muških cipela:

Crna muška odela, uključujući i pruge, izgledaju najbolje sa crnim cipelama. Međutim, i tamno bordo cipele odlično se slažu sa crnim odelom.

-Braon ili platnena odela mogu se nositi sa svim različitim nijansama braon ili crnih cipela.

-Mornarska odela su veoma svestrana. Najpopularniji izbor je braon boja, ali i skoro svaka boja cipela se takođe slaže sa ovim odelom.

Siva muška odela se slažu sa cipelama raznih boja, uključujući i crnu, svetlo braon, i popularnu „camil“ boju.

Grafitno siva muška odela izgledaju najbolje kada se upare sa crnim cipelama ili sa cipelama “burbon“ boje.

  Koje boje je moja dodatna oprema?

-Morate razmišljati i o boji Vašeg pribora, koji nosite u odgovarajućoj prilici. Vaš pojas i kaiš od sata trebalo bi da budu iste boje kao Vaše muške kožne cipele. Metalik sat slagaće se sa bilo kojom bojom Vaših cipela. Međutim, boja Vaših čarapa je izuzetak. Uklopite boju Vaših čarapa sa bojom Vašeg odela. Nikako sa bojom Vaših cipela. Jedino tako ćete izbeći stvaranje utiska da nosite čizme. Ako nosite kožnu jaknu, boju, teksturu i tip kože morate da uklopite sa ostatkom Vašeg pribora. Sjajna, crna, kožna jakna ne bi trebalo da se nosi sa mat, braon kožnom obućom.

-Sledeći put, kada budete birali Vašu kombinaciju za sastanak ili neku svečanu priliku, dozvolite sebi da se vodite odgovorima na pitanja, o kojima smo pisali ovom prilikom.

-Ako se još uvek pitate šta funkcioniše, a šta ne, posetite naš tim u TC KONJARNIK.

muske cipele, prodaja, Beograd, slike, katalog

muske cipele, prodaja, Beograd, slike, katalog