Medeni mesec je jedno od najznačajnijih i svakako, najnezaboravnijih putovanja u životu. Međutim, planiranje ovog tako posebnog odmora može da bude podjednako iscrpljujće kao i planiranje samog venčanja. Tu smo da Vam savetima olakšamo potragu i da Vam idejama pomognemo u odabiru najsavršenijeg mesta za Vaš odmor iz snova.

Svaka ljubavna priča je jedinstvena. Baš zato medeni mesec se doživljava kao poseban izazov i prilika da od Vašeg odmora napravite bajku koju ćete čitavog života prepričavati. Prilikom odabira idealne destinacije za ovu slatku priliku, na raspolaganju su Vam najrazličitije mogućnosti, od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima. Za kreiranje Vaše jedinstvene priče ovom prilikom izdvajamo top 5 destinacija idealnih za stvaranje najslađih uspomena. Izaberite da Vaše prvo zajedničko bračno putovanje bude nešto o čemu ste oduvek maštali. Uputite se u neku od svetskih metropola, na neku od egzotičnih plaža, izaberite neku od destinacija koju Vam mi predlažemo i uspomenama obogatite Vaš zajednički početak bračnog života. Romantično putovanje kao poklon mladencima koje će zauvek pamtiti. Vaši bližnji Vam mogu uplatiti poklon vaučer za putovanje i obradovati svoj najdraži par.

Neka svaki detalj na Vašem bračnom putovanju bude u skladu sa Vašim željama. Bali, Sejšeli, Maldivi….izaberite mesto gde ćete kreirati prve zajedničke uspomene sa svojim partnerom. Mi Vam možemo ponuditi scenografiju za sve: romantični zalazak sunca na Sejšelima, odmor u vilama na Maldivima, urbanu divlju avanturu na safariju – sigurni smo da imate mnogo mašte.

MALDIVI

Savršeno: za parove koji vole da uživaju u zalasku sunca iznad tirkiznog mora i izležavanju na peščanim plažama.

Zašto: Kristalno čisto more, beo pesak, koralni grebeni, water vile, zalazak sunca, ronjenje, privatnost, večito leto, komadić raja

Maldivi-medeni mesec-ponuda-aranzmani-cena-cene-cenovnik

Maldivi-medeni mesec-ponuda-aranzmani-cena-cene-cenovnik

Kao što ste verovatno i pretpostavili, na vrhu naše liste nalaze se Maldivi. Heštegom #Maldives je na Instagramu označeno skoro 2 miliona postova, a neki od budućih lako može da bude baš Vaš. Maldivi, jedna od najmanjih država sveta, smešteni su u Indijskom okeanu. “ Mal’dvipa” na Sanskritu znači ogrlica od ostrva, što Maldivi i jesu, posmatrajući ih sa visine od nekoliko hiljada metara. Ovaj tropski raj poznat po netaknutoj prirodi, tropskoj vegataciji, biserno belim peščanim plažama, skrivenim lagunama sa bezbrojnim nijansama plave, tirkizne i blistave boje, podvodnim koralnim “baštama”, je turistička destinacija iz snova. Čak 1192 ostrva sačinjavaju arhipelag od 26 većih atola: oko 200 ostrva je naseljeno, a 87 su ekskluzivna letovališta.

Sve što ste čuli, istina je – to zaista jeste raj na zemlji! Neverovatno čiste plaže nateraće Vas da se prepustite sadašnjem trenutku i povezivanju sa prirodom (naravno i svojim izabranikom/izabranicom). Na raspolaganju su Vam i ronjenje (bez brige, u ovim toplim vodama nema opasnih vrsta morskih pasa), deluks izleti na pusta ostrva ili podvodni (ribo)lov na tune, i to samo uz pomoć bambusovog štapa. Najlepše vreme na Maldivima je između novembra i aprila, dok je sezona monsuna od maja do oktobra. Pošto u tom periodu zaista neće imati šta da radite sem da vežbate ili eventualno ronite, žrtvujte malo više novca i rezervišite svoj termin u sušnoj sezoni.

Maldivi-medeni mesec-ponuda-aranzmani-cena-cene-cenovnik

Maldivi-medeni mesec-ponuda-aranzmani-cena-cene-cenovnik