Svetla muska odela – odela u svetlim bojama

Svetla muska odela – Mladoženja ste, u potrazi za savršenim odelom za venčanje! Znamo da Vam je teško da se odlučite za pravo odelo, a da to ne bude kombinacija svečanih pantalona i košulje. Naš predlog je da kupite odelo koje ćete moći i kasnije da koristite ili bar da kombinujete sako i pantalone posebno sa drugim komadima odeće. Preporuka su svetla odela za venčanja.

letnja-muska-odela

Svetlo plava ili siva muska odela?

Lagana odela u svetlim bojama obično pokazuju više mira i smirenosti. Savršena su za letnja vencanja na plazi.  Najčešće boja je plava, jer je povezana sa nebom, što je najveća referenca duhovnosti. Takođe Vam daje dašak svežine koji će ukrasiti Vaš osmeh . Svetlo plavo laneno odelo u kombinaciji sa belom košuljom i belim patikama je kombinacija koja ostavlja bez daha ljubitelje opuštenog stila i plavih nijansi. Odlična alternativa su siva odela. Ova boja, između crnog i belog, pokazuje ravnotežu.  Odlično ćete izgledati u pepeljasto sivom odelu, uz krem košulju i cipele.Ako volite da uklapate boje od svetlijih do tamnijih nijansi, idealna kombinacija su krem odelo i cipele uz svetlo plavu košulju i plavu kravatu. Ako planirate venčanje na plazi predlog su pantalone sa uskim nogavicama i pamučna majica umesto košulje.

Kako god, elegantno odelo, klasična bela košulja i kaiš i cipele u istoj boji – i spremni ste za venčanje.

Zašto je važno povezati odeću sa Vašom ličnošću? Pa, jednostavno zato što otkriva ko ste. I u toj svojoj jedinstvenosti Vaša odeća se ističe .  Odaberite odelo koje je u skladu sa Vašom građom i karakterom. Svetla odela će se više isticati dobrim tenom, jer ističu ton kože. Takođe su savršen izbor ako ne želite da izgledate neobično ili ekstravagantno. Odlučite se za jednostavano, tradicionalno odelo koje odgovara prilici i daje Vam prihvatljiv formalni izgled.

Mi imamo savršena odela za mladoženju, kuma, starog svata i za oca mlade u širokom rasponu veličina i dezena koji će sve ostaviti bez daha. Preporučujemo muška odela za venčanje iz tri dela u svetlo sivoj ili plavoj boji, mada ni ostale boje nikada ne izlaze iz mode. >>>>VISE

GALERIJA