Svecana odela za Novu godinu – zablistajte na dočeku

Nova godina nam se bliži, a sa njom i mnogo odluka koje moramo da donesemo. Jedno od najčešćih pitanja ovih dana je gde ići za doček Nove 2020. godine , a ništa manje bitno i šta obući za tu priliku.

Za doček Nove godine svaki muškarac želi da izgleda elegantno i posebno. Kako biste parirali svojoj lepšoj polovini, mi ćemo Vam dati predloge svecanih odela za doček 2020. godine. Nadamo se da ćemo  Vam pomoći da zablistate!

Na prvi pogled deluje da tu ne postoji neka velika filozofija – košulja, kravata  ili leptir mašna, cipele i svecano odelo – i spremni ste za glamurozan doček.

svecana odela

SMOKING SVECANA ODELA ZA NOVU GODINU – UVEK SAVRŠEN IZBOR

Ukoliko ste se odlučili za restoranski doček Nove godine koji je nešto elegantnijeg tipa, smoking svecana odela su uvek sjajan izbor. Restoranski dočeci podrazumevaju slavlja u prostorima u kojima se inače održavaju bitni događaji poput venčanja, pa zato i novogodišnjem provodu treba dati notu glamura. Ljudi  osećaju potrebu da se lepo srede za tu priliku, a nešto elegantnije toalete se podrazumevaju. Uostalom, Nova godina je vrhunska prilika da se osećate lepo i zadovoljno svojim izgledom. Ukoliko volite saten, šljokice, Nova godina je idealno vreme da zablistate u punom sjaju. Iz tog razloga mi smo u svoju ponudu svečanih odela uvrstili i smoking svecana odela sa šljkocama, u crnoj i teget boji. Takvo svecana odela su sama po sebi dovoljna, tako da ne bi trebalo da se preteruje sa detaljima. Nakit, poput dugmadi za manzetne, je suvišan. Dovoljni su neka jednostavna leptir mašna, bela košulja za smoking i kožne cipele za odelo. Kada kombinujete cipele, možete odabrati i zumbane cipele u dve boje – teget bordo sa lakiranim detaljima i uz sve to bordo leptir mašnu.

Nećete pogreštiti ako se obučete u bordo ili crvena svecana odela –  smoking – hit nijansa za 2020. godinu. bilo da  želite da ostavite utisak na lepšu polovinu ili jednostavno da budete primećeni u novogodišnjoj večeri. Svecana odela crvenih tonova odlično idu uz zelene, zlatne ili srebrne detalje. Bez obzira da li ste se odlučili za klasičan trodelni smoking u kompletu sa prslukom i kravatinom ili onaj sa šljkicama i štrasom, bitno je da blješti, jer smo ipak u prazničnom raspoloženju. Crveno smoking odelo sa crnim reverima i crnim satenskim pantalonama uvek izgleda atraktivno, pa je idealno za sve tipove novogodišnjih proslava.

svecana odela za nov godinu 2020.

Sve slike smoking svecanih odela za doček Nove godine pogledajte u FOTO galeriji.

Kada birate odevnu kombinaciju za doček 2020. godine u svečanim salama beogradskih restorana, vodite se ovim smernicama.