Pravila koja morate da znate kada kupujete odelo za venčanje

Slim fit odela – 1.Odaberite košulju po Vašoj meri. Važno je da odaberete košulju koja je primerena Vašoj građi, postoje regular i slim fit modeli košulja, ukoliko ste vitki izaberite košulju koja će pratiti liniju tela tj. slim fit, strukiranu košulju.

2.Uži reveri su moderniji, dok su širi reveri prikladniji za starije muskarce. Najbolje je da probate oba modela i onda odlučite koji Vam bolje stoji.

3. Razmak između revera sakoa i okovratnika Vaše košulje mora biti precizan. Ukoliko se desi da to nije u ravni izgledaćete kao da ste obukli pogrešan sako ili čak pozajmili od drugara. Obratite pažnju da rever sakoa savršeno prijanja i da ne postoji odstojanje.

4. Naramenice treba da se završavaju, gde i sama ramena. Pobrinite se da ne dođe do toga da su naramenice uvučene ili vire previše.

5. Širina kravate treba da se podudara sa širinom revera. Treba ostaviti utisak da je sve proporcijalno i na svom mestu.

Odelo, odela, slim fit, muska, ya, muskarce, maturu, maturante, vencanje, vencanja, srbija, beograd, novi sad, cene, cena, cenovnik

Muska odela – Odela za vencanje – Vencanja – Svadbu – Svadbe – Maturu – Maturante

6. Kravata treba jedva da dodiruje Vaš struk. Nikako nemojte dozvoliti da vrh kravate prelazi preko pantalona.

  1. Ukoliko nosite prsluk zadnje dugme uvek ostavite otkopčano.

8.  Sako bi trebao da bude dovoljno dugačak da pokrije rajsferšlus i Vašu zadnjicu.

9.Uvek otkopčajte dugme na sakou kada sedate.

10.Rukavi sakoa bi trebali da idu do linije gde počinje palac, a košulja bi trebalo da viri oko santimetar iz rukava sakoa.
11.Džepna maramica je odličan detalj koji daje dozu elegancije.

12.Kaiš na pantalonama bi trebalo da bude tanji, a boju uskladite sa bojom cipela.

13. Cipele uskladite sa matetrijalom i bojom slim fit odela.

14.Neka Vam čarape budu dovoljno duge. Kada sednete ne bi trebalo da Vam se vidi koža. Obavezno ukombinujte i boju čarapa sa odelom i cipelama.

15.Pantalone treba da Vam budu na struku, a ne na kukovima.

SLIM FIT ODELA ZA VENČANJE

Venčanja

Jedan od najvažnijih događaja u životu mladenaca. To je sjajna prilika da se na jednom mestu okupe svi njihovi dragi ljudi i sa njima podele radost tog dana. Venčanje je ceremonija koja se obavlja prilikom stupanja u

odelo za vencanje, odela za vencanje

odelo, odela, odeca, za, vencanje, vencanja, cene, ce

brak, može se održati na veoma različitim mestima. Venčanje se obavlja u prisustvu dva svedoka, pred matičarem i naziva se građansko venčanje, tada budući supružnici obećavaju da ce život provesti zajedno i da će poštovati principe braka, kao i jedno drugo. Danas su svadbe sve modernije, i sve češće se na jelovniku mogu naći egzotična jela i njihovi prilozi. Savetujemo Vam da prvo odaberete mesto gde ćete napraviti venčanje. Venčanje može biti originalno i neobično, u zavisnosti od karaktera mladenaca.  Bitno je da svoje venčanje organizujete na vreme. Naš savet Vam je da svoje vencanje organizujete isključivo vodeći se željama svog srca, a ne onako kako mora i kako tradicija i običaji nalazu. Uživajte u svakom trenutku na svom venčanju.