Siva muska odela 

Siva muska odela

Tamno siva muska odela su prikladna kako u formalnim prilikama, tako i na bilo kom društvenom događaju, uvek su u trendu i lako su uklopljiva. Siva muska odela (svetlo sivo, grafitno sivo, tamno sivo odelo) su ključni komad odeće koji bi svaki muškarac trebalo da ima u svom ormaru. Tamno siva muska odela možete nositi i na najsvečanijim događajima, kao alternativu crnom odelu.

odelo za maturu

odelo za vencanje

Kada se odlučite za kupovinu muškog odela, vrlo je važno da birate kvalitetna odela, koja će biti od prirodnog materijala, poželjno je da to bude vuna. Takođe, obratite pažnju na vrstu tkanja, naići ćete na znaku 100% vuna 160s ili 120s, što je taj broj veći to je odelo kvalitetnije. Što je odelo kvalitetnije, imaće lepši pad. Bilo da je Vam potrebno odelo za maturu, venčanje ili posao odela sa jednosrednim kopčanjem i u jednobojnoj nijansi su najbolja opcija. Klasičan kroj, polustrukirana ili slim fit odela… sve zavisi od Vaše građe i ukusa.

Najveća prednost odela u sivoj boji je mogućnost lakog kombinovanja sa drugim bojama. Sivo odelo možete da nosite sa braon ili crnim cipelama, odnosno braon ili crnim kožnim kaišem. Sa belom košuljom odelo kombinujte za posao ili neku drugu formalnu priliku, dok će u opuštenijim prilikama (matura, venčanje, apsolventsko veče) košulje u pastelnim tonovima, npr. svetlo roze, svetlo plava ili svetlo ljubičasta odlično pristajati. Ukoliko ste se odlučili za belu mušku košulju uz sivo odelo, sa detaljima, poput leptir mašne, kravate i sl. u zavisnosti od prilike možete da eksperimentišete. Ukoliko ste odabrali kombinaciju sivo odelo-bela košulja-crne cipele, a idete na poslovni sastanak, mogli biste da stavite sivu ili crnu kravatu. U neformalnim prilikama izbor boje kravata je mnogo širi, naš predlog je bordo ili ljubičasta kravata u bilo kojoj nijansi, ili, ukoliko ste maturant odlučite se za roze, zelenu, žutu, narandžastu ili tirkiznu kravatu sa maramicom. muska odela