Odavno je prošlo vreme kada su pozivnice za venčanje podrzumevale nacrtane siluete mladenaca na naslovnoj strani ili dve upletene burme. Tada ste jedino mogli da birate da li hoćete da Vam ta aplikacija bude u zlatnoj ili srebrnoj nijansi.

Godinama u nazad su pozivnice za venčanje,kao i sve što je taj dan jako bitno,veoma važne za deo ove svečanosti,koja iziskuje vreme za osmišljanje nečega autentičnog,jedinstvenog i interesantnog dezena i teksta.

Kako da odaberete savršenu pozivnicu za jako bitan dan u Vašim životima?

Prilikom planiranja najvažnijeg dana u Vašem životu potrebno je rešiti mnoge važne i velike dileme. Morate pronaći prosor za venčanje, idealnu venčanicu,savršeno ukrojeno odelo,kompletnu dekoraciju,pozivnice,muziku i još svašta nešto. Nešto u čemu se žene razlikuju od muškaraca je poseban značaj tom danu.

Svaka devojka sanja i ceo život smišlja svoje savršeno venčanje. Počevši od bajkovite venčanice pa do sitnih detalja. Pozivnice za venčanje su nešto čemu se treba jako posvetiti. Upravo ta pozivnica predstavlja uvod u Vaše savršeno venčanje i poseban dan.

Pozivnica za venčanje je glavni izvor komunikacije sa vašim gostima. Ona im pruža najbitnije informacije o Vašem venčanju. Najbitnije stvari i detalji koje ne bi trebalo da zaboravite na Vašoj pozivnici – imena mladenaca, vreme i datum , lokacija, termin crkvenog i građanskog venčanja i još neke dodatne unformacije za koje mislite da su važne.

Često pitanje je da li pozivnice mogu biti u različitim oblicima. Odgovor je naravno da mogu 🙂 Vi sami birate oblik,boju,font slova,veličinu,dezen…. Text može biti originalan,formalan,šaljiv,autentičan,može biti i neki značajan i Vama drag citat o Vašoj velikoj ljubavi.

Nikada nemojte dozvoliti da Vam vaše gotove pozivnice neko šalje brzom poštom,uvek birajte ili Vi da odete po njih ili da Vam se lično dostave.

Ukoliko nemate ideju što se tiče dizajna uvek smo tu mi da Vam pomognemo i napravimo savršen dizajn za perfektne pozivnice za Vaše venčanje.

Dajte svojim pozivnicama svoj lični pečat,ali ne tako što će te staviti vašu sliku,već neka grafika koja Vas opisuje,i koja će izmamiti osmeh na licu vaših zvanica.