Plavo odelo kombinacije – saveti

Uz plavo odelo i belu ili svetlo plavu košulju, birajte jednobojne ili plave kravate na štrafte. Za fin kontrast, odabir može pasti i na kravate u boji: crvenu, narandžastu, roze, kariranu ili na linije. Uz crno odelo možemo izabrati na primer roze ili lila košulju i ukombinovati je uz kravatu sa šarom koja na sebi ima tonove sive ili crne, koje su odličan dodatak lila boji.

Jednobojne košulje izgledaju odlično sa kravatama koje na sebi imaju zanimljiv dezen, ukoliko bar jedna od šara na kravati ima boju košulje. Kako bismo izgledali originalno možemo uklapati i različite dezene, poput krupnih kariranih šara sa kariranim kravatama, sitnih šara na košulji sa kravatom na linije, jedino moramo paziti da veličine ovih šara moraju biti različite, kombinovanjem malih proporcija sa onim većim, u suprotonomcelokupan izgled može biti prilično neuspešan. Takođe, treba imati na umu da kravate uglavnom treba da buduza nijansu tamnije u poređenju sa odelom.

muska elegantna odela

odela za mladozenju

Konačno, moramo obratiti pažnjui na boju očiju i boju kože. Plavi muškarci, sa svetlom kožom i plavim ili zelenim očima, trebalo bi da preferiraju odela pastelnih boja i kravate koje na neki način sliče boji njihovih očiju. Riđokosi muškarci i oni sa pegicama na licu trebalo bi da se bez straha igraju sa kontrastom – dezenirana zelena, siva ili plava kravata idealno se slažu sa plavim ili sivim odelom i belom ili svetlo sivom košuljom. Svetle i jače boje idealne su za one sa tamnijom kožom i crnim ili braon očima, a svetlo plave ili roze košulje sa žutim, crveni, narandžastim ili kravatama sa dezenom,odlična su kombinacija.

Ideje za kombinovanje odela sa košuljom i kravatom pogledajte Muška odela

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.