Odela za vencanje – odela za mature

Odela za vencanje – Dolaskom maja meseca i proleća uopšte, pozivnice za venčanje se nagomilavaju, ali kako se obući za venčanje u maju odnosno za venčanje u proleće?! Evo nekoliko saveta iz butika muških odela ,,Formale”.

Verovatno je najteže pronaći pravu ravnotežu između prolećne i zimske odeće.

Venčanje u maju: muško odelo

Počnimo od izbora odela za venčanje, sad više nije vreme za tamna odela, pa je bolje odabrati svetlije nijanse odela, svetlo plava, kraljevsko plava odela, svetlo siva ili odela u bež boji… najbolje je da odelo bude od vune, imate priliku da odaberete odela raznih modela i boja, kao što su klasična i jednobojna odela, karirana odela ili odela na pruge. Najbolje boje odela za ovaj period su svetlo plava I siva odela, ali vodite računada pažljivo odaberete košulju za odelo I kravatu za tu boju odela.

Muske kosulje za venčanje

Nakon izbora odela dolazi trenutak za odabir muške košulje za odelo, najbolje je fokusirati se na nešto jednostavno, možda je najbolje da se odlučite za belu košulju.

Odelo za venčanje i kravata

Za kraavtu naš savet je da izaberete boje sa blago tamnim tonovima, plavu ili zelenu kravatu.

Muske cipele za venčanje

Najzad cipele za odela, naš savet je da se fokusirate na neke klasične cipele za odela, to su klasične cipele u tamno braon ili svetlo braon boji, koje su idealne uz plava muška odela.

odelo musko, za svadbu, svadbeno, vencanje, cene, cena, sa prslukom

odela za vencanje, svadbu, strukirana, za punije, slim fit