ODELA ZA PUNIJE I KRUPNIJE

Odela za punije i krupnije – Pri izboru muškog odela postoji milion detalja na koje treba obratiti pažnju, kako bi Vam ono stajalo – kao skrojeno. Ipak, odabir muškog odela najviše zavisi od građe Vašeg tela. Ako pri kupovini muškog odela obratite pažnju na Vaše fizičke predispozicije, vrlo lako ćete izgledati idealno. Evo par saveta kako to postići…

Pre svega, u zavisnosti od toga kakve ste građe, može se reći da sva muška odela delimo na američka, engleska i evropska ili kontinentalna muška odela. A evo uz koga koje ide…

Američko muško odelo – odela za punije i krupnije

Logično, pošto su najgojaznija nacija, Ameri imaju i tip odela koji bi odgovarao krupnijim osobama. Zato, ako spadate među pomenute (krupnije, ne Amere), slobodno u butiku potražite od prodavačice američki model odela. Po čemu su odela za punije i krupnije tako dobra za krupnije muškarce?! Izuzetno komotan sako uz jednostavan, ravan i komotan model pantalona koje slobodno padaju… Nemojte pomisliti da u ovakvom odelu plivate – u pitanju je vešto skrojen model, koji će sakriti Vaše mane, a istovremeno ćete izgledati kao da je šiveno baš za Vas. Kod nas, u butiku mušklih odela ,,Formale” možete naći odela velikih brojeva – muško odelo broj 60, muško odelo broj 62, muško odelo broj 64, muško odelo broj 66, muško odelo broj 68.

odela za punije i krupnije, muska odela za debele, odela za visoke, Beograd, prodaja, cene

Englesko muško odelo

Ovo odelo nije za Engleze, niti za one koji bi to eventualno hteli biti, već za atletski i sportski građenog muškarca. Nastalo po uzoru na vojne uniforme, elegantni duži i blago strukirani sakoi uz prefinjene blejzere čija je funkcija da dodatno izduže figuru i istaknu jake grudi, uz ravne i svedene pantalone od vrha do dna imaju samo jedan cilj – da ostave utisak jake i autoritatvne ličnosti.  Dakle, ako spadate među skladno i proporcionalno građene muškarce i naginjete atletskom tipu građe, rođeni ste za Engleza. Ovo muško odelo naročito dobro stoji visokim muškarcima..

Evropsko muško odelo

Evropska muska odela  su krojeno za Evropljane, dakle za sitnije muškarce. Ako se nosi na pravi način može delovati veoma sexy, živ primer za to su Italijani i Francuzi. Ipak, možete upasti u zamku da u njemu izgledate kao sitan čovek, što i jeste. Za nošenje evropskog odela, najbitnije je nositi ga sa stilom. Ono podrazumeva linije sakoa i blejzera koje prate linije tela. Pantalone su, uglavnom pliće, uske i cilj ovog odela je da prikaže ono od tela što imate – u linijama. Da istakne one delove tela koji se na muškarcu trebaju zapaziti – ramena, grudi, itd… ali, ako obučete preuzak model postićićete suprotan efekat. Najbolje je da se telo ispod vašeg odela nazire, ali ne i ocrtava.

Sada je sve na Vama, odnosno na tome da se suočite sa sobom pred ogledalom i zapitate – kakve sam ja građe?!