ODELA ZA MATURU

ODELA ZA MATURU – Matursko veče je važan događaj u životu svake mlade osobe, kojim se kruniše školovanje i prelazi se u novo, zrelije doba. Možemo reći da je matura debitantski ulazak u svet odraslih. Bez obzira da li ste u potrazi za odelom za maturu ili apsolventsko vece na pravom ste mestu. 🙂

Nakon što shvatite da je gotovo sa bežanjem sa časova, morate da se suočite sa činjenicom da prestajete da nosite samo trenerke i glomazne patike za basket. One postaju predmeti za izbegavanje u ozbiljnim studijskim danima ili razgovorima za posao. Kada je u pitanju stajling za proslavu male ili velike mature, iako ste možda buntovnik sa razlogom i večiti autsajder, sigurno ne želite da budete partibrejkeri i svojim izgledom “baš me briga kako izgledam“, pokvarite celokupan vizuelni utisak.

Predlozi za maturu

Kombinovanjem kvalitetnog džinsa uz odgovarajući blejzer i adekvatne cipele, ne možete da pogrešite. Bela majica, preko koje se nosi azur plavi sako i cipele u istoj nijansi su savršen outfit za momka koji kao da želi da kaže „Nisam se mnogo trudio, ali opet izgledam super”.

Odelo, odela, za, maturu, maturante, cene, cena

Odela za maturu, sako, sakoi, cene, cena, farmerke

Budite odvažni kada birate odeću. Birajte nešto što odgovara Vašem senzibilitetu i ličnosti. Slobodno odaberite sako u jednoj, a pantalone u drugoj boji. Time ćete izbeći uniformisanost. Crvene pantalone u kombinaciji sa teget blejzerom i majicom na štraftice koje su uvek u trendu, pravi su izbor za nekog modernog gradskog mornara.

Odabir sive boje, ne znači da ćete izgledati kao tata iz veselih 70-tih. Ova boja nije nikako dosadna, ukoliko se odaberu blejzer u jednoj nijansi, pantalone u drugoj i sve to upotpuni majicom iz iste kolor šeme. Kravata nije obavezan detalj, dovoljna je maramica u džepu sakoa, čisto da „začini“ celokupan izgled i svemu da malo svečaniji ton.

odelo, odela, za, vencanje, vencanja, maturu, mature, maturante

Odeca, za, maturu, maturante, svecana, svecane, odela, odelo