ODELA ZA MATURU AKCIJA

Odela za maturu akcija – Kada je u pitanju muško odelo za maturu (muška odela za matursko veče) ili  odelo za apsolventsko  veče, naša preporuka su, svakako, strukirana muška odela (slim fit  odela) sa kravatama u neobičnim bojama.

BUDI ORIGINALAN

Jako je važno biti jedinstven i originalan, pa je tako preporučljivo za matursko ili apsolventsko veče izabrati, na primer, zanimljiva dugmad za manžetne.

IZABERI SVOJU KOMBINACIJU NA VREME

Trebalo bi izbegavati kupovinu muškog odela dva dana pred maturu, jer se tada, u brzini, izbor obično svede na crno muško odelo, crne cipele i crnu kravatu. To svakako nije recept za originalnost. Stoga pusti mašti na volju I počni sa kreiranjem sopstvenog maturskog izgleda na vreme.

Ako je izbor pao na svečano muško odelo, informiši se najpre o trendovima I izaberi  odelo koje odgovara tvom karakteru I figure. Savet možeš da potražiš na licu mesta, u butiku muških odela, naročito ako ćeš za mature prvi put u životu obući  odelo.

muska. odela, plava, crna, teget, siva, prodaja, Beograd, cene, slike, katalog

muska. odela, plava, crna, teget, siva, prodaja, Beograd, cene, slike, katalog

BUDI ELEGANTAN

Za maturko ili apsolventsko veče, najčešće se savetuju elegantna slim fit  odela sa nešto užim modelima pantalona I strukiranim sakoima, a po pitanju muških košulja – sve je dozvoljeno. Popularni su I detalji poput prsluka, kravata sa maramicom u raznim bojama, dugmad za manžetne, tregeri… Muška košulja i kravata mogu biti u kontrasnim bojama, što će dati zanimljiv i upečatljiv izgled na maturi.

Sigurno je da ćete svoje matursko odelo, vrlo moguće nositi i u nekim budućim prilikama.

Pogledajte slike iz naše foto galerije i potražite inspiraciju za idealno matursko odelo. GALERIJA   Odelo za mature ne mora biti isključivo u klasičnoj crnoj boji. Pokaži svoju originalnost tako što ćeš izabrati teget muško odelo ili  odelo sa prugicama. Takođe, crno strukirano odelo sa belom košuljom bez kravate predstavlja vrlo elegantan izbor.  Leptir mašne na sivoj košulji uz crno odelo je vrlo originalno rešenje.  Crno odelo razbiće košulja u ljubičastoj boji ili roze boji.  Karirana muška odela su posebno moderna i dobar su izbor za nemiran temperament. Ove sezone su naročito popularna siva muška odela.