Muška odela za svadbu, maturu, svečana odela, smoking, muške košulje, cipele, kravate, leptir mašne

Izaberite muško odelo za Vašu figuru – uskladite odelo sa Vašim tipom građe

Za svakog muškarca postoje muska odela koje mu pristaje. Poznavanje vlastite figure je ključ izbora odela koja Vam u potpunosti odgovara. Muško odelo je i nastalo da prikrije sve mane i da elegantan izgled. Ukoliko kupite skupoceno muško odelo koje ne pristaje Vašoj figure, izgledaćete smešno, bez obzira na cenu.

Muškarci se s pravom osećaju veoma moćno kada nose odela. Pri izboru muškog odela zaista postoji million detalja na koje treba obratiti pažnju, da bi Vam ono stajalo idealno. Ipak, odabir odela koje bi Vam odgovaralo zavisi od Vašeg tela, tj. građe.

Daćemo Vam par saveta kako da uskladite odelo sa Vašim tipom građe, ali svakako je najvažnije da ste Vi zadovoljni i da se osećate prijatno.

KRUPNI MUŠKARCI – ODELA ZA KRUPNIJE

Ukoliko ste visoki i razbacani, sapadate u krupnije muškarce. U skladu sa tim potražite model muškog odela za krupnije. slike OVDE

Krupniji muškarci najčešće prave grešku tako što se opredele za strukirano muško odelo, nadajući se da će ih stegnuti i „ispeglati“ na mestima na kojima bi hteli. Naprotiv, mesta „s viškom“ izgledaće još uočljivije! S druge strane, ako obučete preveliko odelo, u nadi da višak neće biti primetan ispod još većeg odela, izgledaćete još krupnije. Dakle, cilj je pronaći muško odelo koje će biti malo veće od Vašeg tela, koja neće stiskati niti previše padati. Sako bi trebalo da prekriva zadnjicu. Ni slučajno nemojte kupovati odelo s horizontalnim i dijagonalnim linijama koje će pažnju usmeravati na Vaše obline. Umesto toga izaberite odelo s vertikalnim linijama koje će vizualno izdužiti Vašu figuru. Tamno muško odelo s tankim vertikalnim linijama, uz belu mušku košulju ispod je idealna kombinacija.

VISOKI I MRŠAVI MUŠKARCI – ODELA VISOKE

Ukoliko spadate u visoke muškarce – duge noge, duge ruke, tanak struk – potražite produženi model muškog odela, drop 8. Produženi modeli imaju duži sako, sa produženim rukavima, a i nogavice pantalona su duže. I sako i pantalone kod produženog odela su strukirani.

Kod izbora boja za razliku od krupnijih muškaraca kojima se preporučuju muška odela tamnije boje, mršavi muškarci bi trebalo da biraju svetlije tonove – poput svetlo plave ili svetlo sive. Preporučuju se i horizontalne pruge, pogotovo krupnije na prsima koje će stvoriti utisak širih ramena. fotografije odela za krupnije i punije mozete pogledati OVDE

muska odela beograd

Muska odela beograd

NIŽI MUŠKARCI – PUNIJI MUŠKARCI – ODELA ZA PUNIJE

Ukoliko spadate u punije muškarce – kratke noge, uska ramena, nedostatak tankog struka – obratite pažnju pri kupovini odela, na Vaše fizičke predispozicije. Kada krenete u potragu za odelom, ono što je bitno da upitate u butiku muških odela jete da li imaju odela za punije muškarce, odnosno skraćena odela, tzv. drop 4. Odela za punije muškarce imaju prostora za stomak i nešto kraći sako. VISE>>>