Muski tregeri i muska odela

Muski tregeri za pantalone – vodič za kombinovanje i uklapanje tregera – aksesoar  idealan za sve prilike – kako nositi tregere – koje sve vrste tregera postoje – koja je prava veličina tregera

Muski tregeri su se pojavili u vreme Francuske revolucije i od tada ne izlaze iz mode. Tregeri su nastali iz funkcionalnih razloga, kako bi pridržavali pantalone od odela, nošeni su ispod košulja, a vremenom su postali veoma popularan muški modni detalj. Oni su uvek aktuelni. Sa tregerima ćete uvek biti drugačiji, mogu da se nose na razne načine i u raznim prilikama: preko košulje, džempera, uz džins, pantalone, ispod sakoa ili odela. Možete da ih kombinujete kako uz formalan ili ležeran stil. Tregeri su vanvremenski i vrlo lako se kombinuju. Uz pomoć tregera ćete vrlo lako transformisati skoro svaku odevnu kombinaciju. Pored svega toga, tregeri su izuzetno funkcionalni, jer vizuelno izdužuju figure tela, tako da ćete izgledati mršavije i više. Ukoliko ste moderan, smeo i samouveren muškarac, i volite da eksperimentišete sa stilovima, naša preporuka je da stavite tregere.

Tregeri se razlikuju po formi i načinu kopčanja. Postoje tregri sa ,,X” ili ,,Y” ukrštanjem na leđima. Pantalone možete da pričvrstite tregerima različite širine, sa, metalnim kopčama ili dugmićima, drečavih ili svedenijih boja. Uski i tanki tregeri pristaju visokim, vitkim muškarcima, odlično se kombinuju uz kasual stil.Tregeri srednje širine se super uklapa uz odela, a prikladni su za sve građe. Široke, debele tregere preporučujemo krupnijim muškarcima. Tregeri mogu da budu u raznim dezenima I od različitih materijala. Tregeri se prave od satena, svile, kože, debljeg pamuka…

tregeri, odela, muski, muska, posao, poslovna, cena, cene, cenovnik, Beograd, prodaja, slike, katalog, online

tregeri, odela, muski, muska, posao, poslovna, cena, cene, cenovnik, Beograd, prodaja, slike, katalog, online

Naša preporuka je da tregere nosite bez sakoa, samo uz košulju, podvijenih rukava, kontrasnih boja, u kombinaciji  sa npr. plavom košuljom ili crni tregeri uz belu košulju. Kožni karirani ili tregeri na pruge uz leptir mašnu, elegantne pantalone i klasičnu košulju su pun pogodak.

Tregere možete upariti kako sa poslovnim odelima tako i uz iscepane farmerke, patike. Kada su formalniji događaji u pitanju, opredelite se za jednobojne svilene tregere.

Muški tregeri, tregeri sa kopčama, tregeri sa dugmadima… tregeri su ponovo u modi…Osnovno pravilo je da nikada ne nosite istovremeno tregere i kaiš. Tregeri se najbolje kombinuju uz leptir mašnu, ali i uz kravatu mogu da izgledaju dobro.