Tri dezena sakoa koja bi trebalo da imate u ormaru

Muski sakoi

Muski sakoi – Muski sako je praktični odevni komad koji idealno pristaje i uz farmerice i uz elegantne pantalone. “Podići” će svaku ležernu kombinaciju i biti solidna zamena za formalno oblačenje u onim slučajevima kada je to potrebno. Zbog toga je poželjno u ormaru imati barem jedan sako koji će poslužiti za ležernije prilike. U butiku Giovanni u Zemunu možete pronaći širok izbor sakoa. U nastavku Vam donosimo tri predloga za dezene sakoa koji će kvalitetno doprineti Vašem stilu, a koje možete pronaći u prodaji u butiku Giovanni.

1. Karirani muski sakoi

Sakoi sa kariranim dezenom vladaju modnom scenom duži niz godina. Ovaj tip sakoa možete različito kombinovati, te dobiti poslovnu ili ležernu kombinaciju. Sako sa kariranim dezenom je definitivno komad u koji se isplati investirati jer nikada ne izlazi iz mode, a podigne svaku modnu kombinaciju.

2. Prugasti sakoi

Sako na pruge je uvek odličan izbor. Najbolje je investirati u prugasti sako teget ili sive boje, koji će biti nosiv u gotovo svim prilikama. Ukoliko je sako izrađen od vune, može poslužiti i kao kaput tokom malo hladnijih dana. Bitno je napomenuti da nije poželjno mešati različite dezene tkanina kako ne biste izgledali prešareno.

3. Sako sa dvorednim kopčanjem

Termin dvoredno kopčanje odela odnosi se na sakoe koji napred imaju dva paralelna reda dugmadi. Sakoi sa dvorednim kopčanjem idealni su za poslovne prilike i večernje izlaske. Ova vrsta sakoa namenjena je visokim, mršavim muškarcima, a i onima koji su u svom stilu odevanja malo odvažniji.