Pet vrsta kosulja koje svaki muskarac mora imati

Muske kosulje za maturu – Ukoliko ste jedan od onih muškaraca koji svaki dan nose kosulje, u Vašem ormaru treba postojati nekoliko modela kosulja za različite prilike. U nastavku teksta Vam predstavljamo pet vrsta kosulja koje bi trebalo da imate.

muske-strukirane-kosulje

Bele muske kosulje za maturu

Sa belom kosuljom nikada nećete pogrešiti, jednostavna je i bezvremenska, te će se uklopiti u svaku kombinaciju. Bitno je samo da odaberete idealan kroj, da li se radi o regular ili slim fitu. Bele kosulje je najlakše kombinovati sa svim ostalim bojama, te mogu izgledati poslovno ili casual, u odnosu na ostatak modne kombinacije. Svaki muškarac bi trebao imati nekoliko belih kosulja u svom ormaru.

Crne muske kosulja

Baš poput bele kosulje, crne kosulje se mogu nositi na dosta načina, samo je bitno odabrati pravi kroj. Crna je praktična boja, te se savršeno kombinuje uz farmerke, elegantne pantalone i casual kombinacije.

Plave muske kosulje za maturu

Ukoliko niste ljubitelj klasične bele i crne kosulje, plava kosulja je takođe klasičan odabir. Odlično se kombinuje uz bež, plava i braon odela.

Prugaste i karirane kosulje

Kombinacija sa kosuljom vertikalnih prugica može Vas učiniti mršavijima. Ukoliko se odlučite za prugaste kosulje jednostavnijih boja, lakše ćete ih kombinovati sa ostatkom kombinacija i boja. Karirane kosulje idealne su za casual kombinacije.

Kosulje za smoking

Ove kosulje dolaze sa dva modela kragni, za kravate i leptir masne. Kosulje koje se oblače ispod odela obično su nešto debljeg materijala, sa izraženim okovratnikom. Bitno je povesti računa o veličini kosulje i ovratnika. Preporuka je da kada zakopčate kosulju ostane prostor veličine prsta kako bi mogli normalno funkcionisati.