Muske cipele za odelo

Muske cipele za odelo Mnogi muškarci zaboravljaju da su za dobar izgled i upotpunjen stil neophodne i dobre muske cipele za odelo.. I dok mnoge žene bukvalno “luduju” za njima, većini muškaraca cipele ne predstavljaju toliko bitnu stavku u odevanju. Ipak, ne zaboravite da će, bez obzira što Vama možda i nije toliko stalo kako izgledaju Vaše muske cipele za odelo, one sigurno biti predmet pogleda mnogih pripadnica lepšeg pola.

Zato se potrudite da Vam, pre svega, cipele uvek budu uredne. Kaljavi djonovi, umazane, stare ili otrcane cipele, ostaviće veoma loš utisak o Vama. Ma, koliko Vi bili vezani za “ljubimice”, koje napamet znaju staze kojima ste koračali, pamte mnoga godišnja doba, kiše i snegove, priznaćete da rascvetali đonovi ili otrcane pertle i nisu baš reprezentativna slika o Vama.   Veleprodaja muske obuce

muske cipele za odelo

cipele za odelo, braon, crne, kozne, teget

Muškarac koji godinama nosi iste cipele sa izlizanim đonovima, ostavlja utisak osobe koja ne mari dovoljno za svoj izgled.

Pri kupovini cipela ne morate se baš opterećivati time da one budu po poslednjoj modi. Pre svega, vodite računa da budu udobne, pogotovo ako kupujete cipele za “štrapac”, a ne za neku svečanost. Preporučljivo je da odaberete cipele od prirodnih materijala, jer će u njima noga moći da diše.

Što se tiče izgleda, vodite računa da se stilom i bojom uklapaju sa većinom odela koju imate.

Dobro bi bilo da u cipelarniku imate obuću za svaku priliku – po par crnih muških cipela i braon svečanih cipela, cipele za svaki dan i odlazak na posao, ali i jedne izuzetno udobne cipele za šetnju. Patike su najpre predviđene za sportske aktivnosti, na primer, odlazak u teretanu, dok će za slobodno vreme, opuštenu šetnju ili odlazak do kafića, dobro doći popularne “patiko-cipele”, koje će se dobro uklopiti uz džins.

Da bi dugo trajale i bile lepe i očuvane, cipele od glatke kože morate pravilno i da negujete. Kako ne bi brzo ostale bez sjaja, muske cipele za odelo morate često mazati kremom. Bitno je da ih pre mazanja najpre četkom, sundjerom ili krpom očistite od prašine i ostataka stare kreme. Četkom nanesite malo kreme za cipele i ostavite da se upije. Kada budu suve, iščetkajte ih i izgledaće kao nove.

Ukoliko Vas napolju zatekne kiša i kući se vratite sa mokrim cipelama, nemojte ih sušiti blizu grejalice, radijatora ili na jakom suncu, jer će to oštetiti kožu.

Kada se završi sezona nošenja nekih cipela, detaljno ih očistite, u njih stavite zgužvane novine,  kako ne bi izgubile oblik, i odložite ih do sledeće sezone, kada ćete u njima možda otkrivati neke nove staze i ulice….