Muska slim fit odela

Muska slim fit odela –  muska odela u plavoj boji. U modi su sve nijanse plave, od teget, preko mornarsko plave, do kraljevsko plavih muskih slim fit odela.

Mladalačkije od klasičnog crnog muskog slim fit odela, plavo musko slim fit odelo može uneti dašak svežine u Vaš izgled. Plavo musko slim fit odelo se u svakom pogledu smatra raznovrsnijim od crnog muskog odela. Plavo musko odelo je svakako naš predlog, na Vama je samo da izaberete nijansu. Odelo ledeno plave boje je prema tome vredna spajalica koja može nadmudriti godišnja doba i trendove i kombinovati se bez napora na najrazličitije načine. Zbog svoje popularnosti i raznovrsnosti, postoji mnoštvo načina kako se plavo muško odelo može kombinovati. Za poslovni izgled ili pak polu-formalan izgled, budite otvorenog uma kada kombinujete plavo odelo sa drugom garderobom.

Nijanse plavog muškog odela

Trebalo bi napomenuti da pri odabiru prave nijanse plavog muškog odela, pažnju treba obratiti na boju kože i konstituciju. Takođe, nijansa plavog muškog odela koju odaberete mora biti odraz Vašeg izgleda, pa birajte i prema svom ukusu i nameri.

Plava boja muškog odela koja u sebi sadrži sjaj, ili prelivajuća plava kako se još naziva, odličan je odabir za dašak modernosti, dok nijanse kraljevsko plave asociraju na klasičniju varijantu istog odela.  Hladno plava, ni previše tamna ni previše svetla, može biti i najčešće jeste najsigurniji odabir, jer Vam omogućava veću prilagodljivost i raznovrsnost, odelo možete nositi kako u dnevnim tako i večernjim varijantima. Preporučuje se pažljiv  odabir nijanse plavog muškog odela kako bi se istakla Vaša ličnost i figura.

muska slim fit odela

muska strukirana odela

Neformalno odevanje

Za manje svečane prilike i svakodnevni izgled, izaberite lagani plavi sportski sako nežnije nijanse ili pak nepogrešive mornarsko plave. Ako je opušten, a istančan izgled ono za čim tragate, kombinujte odelo sa džemperima od kašmira i jednostavnim majicama sa kragnama ovalnog kroja. Bela će biti pravi odabir za sve nijanse plave, ali takođe možete eksperimentisati sa svetlijim modnim detaljima kako biste dodali potpuno drugu dimenziju svom izgledu i postigli opušteniji i ležerniji izgled. Takav izgled zadržaćete ukoliko izaberete  patike, naročito klasičnijih boja kako bi se postigao kontrast sa Vašim plavim muškim odelom, suptilno, a efektno.

Poslovno odevanje

Plavo muško odelo odlična je alternativa standardnim crnim muškim odelima, pa se posvetite odabiru plavog muškog odela, koje možete, zajedno sa svojim klasičnim crnim muškim odelima ili sivim muškim odelima, uvek kombinovati uz belu mušku košulju i svetlije slim kravate. Teget plava biće odličan odabir, ali nemojte se osetiti obeshrabrenim i eksperimentišete i sa svetlijim nijansama plavog muškog odela, koje su već dokazano dobar odabir za poslovni dan.  Kombinujte ga sa tamnim braon kožnim muškim cipelama za dašak klasike i ozbiljnosti, i probajte da svojoj kombinaciji dodate smelije tonove kravate poput smaragdno zelene muške kravate ili crvene muške kravate. Budite odvažni i ne plašite se da kombinujete različite stilove, šare, teksture i materijale kako biste kroz odevanje izrazili svoju ličnost i jedinstvenost.

Muska slim fit odela za koktele

Za formalnije okolnosti poput prisustvovanja koktelu ili otvaranju nekog događaja, tamnije plavo muško odelo može biti oživljeno džepnom maramicom jarkih boja ili odabirom dobrog muškog kožnog kaiša za odela. Za moderniji izgled, možete izabrati sjajnije nijasne plave, odelo koje će se svakako razlikovati od mnogobrojnih istih ili sličnih muških odela serijske proizvodnje koja će se sigurno naći svuda oko Vas. Bitno je da odelo pristaje kako treba i da je odgovarajuće veličine, a sa bojama budite hrabri i nemojte po svaku cenu izbegavati muške košulje jarkih boja i dezena, kao ni muška odela svetlijih nijansi.  Ukoliko odabir padne na plavo muško odelo sa dezenom ili posebnom šarom, uz takvo odelo najbolje je kombinovati klasičnu belu mušku košulju i suptilnije modne detalje.

Svečana plava muska slim fit odela

Karirano plavo muško odelo ili odelo mornarskog dizajna svakako će dodati dubinu izgledu, bezvremeno je i zanimljivo. Uvek obratite pažnju na muške cipele za odelo – moraju biti čiste i sveže ispolirane kako bi se na najlakši način ukombinovale sa muškim kožnim kaišem za odela i celokupnom odevnom kombinacijom. Dimenzionalne plave nijanse vrlo su tradicionalne i odličan izbor za svečane prilike, pa pojačajte utisak odabirom bele muške košulje i leptir mašne ili slim kravate tradicionalnih boja. Birajte džepne maramice tamnijih nijansi za kontrast kako bi muško odelo došlo do izražaja i kako biste postigli lični, personalizovan izgled. Imajte na umu da ćete odabirom plavog muškog odela najverovatnije privući pažnju na sebe u gomili, ali da biste postigli pravi utisak vodite računa na stil i kroj kako bi se Vaš izgled pamtio. Sakoi sa duplim kopčanjem uvek su dobar izbor i razlikuju se od klasičnih crnih sakoa koji se mahom bez razmišljanja biraju za ovu priliku. Budite avanturisti i ti koji će u prostoriju uneti kreativnost.

Prolećno odevanje

Za prefinjen, a stilizovan izgled birajte svetlije nijanse sakoa ili bogato plavo muško odelo kao podlogu za raznovrsne modne detalje. Plavi džemper možete kombinovati sa muškim košuljama posebnog dizajna, zanimljivim džepnim maramicama i svetlije plavim muškim kravatama za jedinstven i zanimljiv izgled. Uvek se zabavljajte kada odlazite u kupovinu i težite da osvežite svoj garderober novim odevnim komadima.

I ne zaboravite – najvažnije pravilo – kada je kombinovanje plavih muških odela u pitanju – obavezni su braon muški kožni kaiš i braon muške kožne cipele!!!