Započeli smo s velikim entuzijazmom i željom da slavimo u ovoj novoj godini 2021. godini. Novi projekti, uključujući planove venčanja. Muška odela i moda za ovo prolece predlaže niz alternativa koje će izgledati elegantno i ugledno. Najteža odluka koju ćete doneti  prilikom odabira venčanice za 2021. godinu je koje musko odelo i aksesore . Za to u butiku muskih odela OVDE nudimo širok izbor odela, kravata, cipela, dugmad za manzetne.. i sirok asortiman razliciti nijansa odela za razlicite gradje.

U našoj radnji pronaći cete izvrsne predloge za taj poseban i dugo očekivani događaj. Imamo na raspolaganju odela za mladozenje, smoking odela, kosulje za muska odela, cipele za odela i jos mnogo toga sto Vam je potrebno za vencanje ,  Bez sumnje naša radnja je  sjajan predlog za vizualizaciju različitih kombinacija.

Grafitno sivo odelo za mladozenju ili posao

Muska odela
Muska odela

Sivo odelo poput grafitno sivog odela  nudi elegantan i savremen izgled. Izgledajte sjajno uz zelenu i plavu kravatu sa tufnama s odgovarajućim manžetnama za kosulju. Takođe za dnevne događaje pomoću kravate u svetlijim  tonovima, poput plave, u kombinaciji s belom kosuljom s dvostrukim manžetnama. S druge strane, ako ga koristimo za večernji ili noćni događaj, najprikladnija će biti crno odelo s plavom i crvenom kravatom.

Za venčanja je odelo za mladozenju je  najtraženija opcija. Tamnoplava je i dalje trend ove godine, u kombinaciji s dvorednim prslukom u svetlijoj  nijansi, poput houndstooth-a ili princa od Walesa. Kao dopuna, tamnoplava leptir mašna biće prepoznatljiv izgled ove kombinacije. Ako se odlučite za dvoslojni prsluk u crvenoj boji, leptir masna  trebala bi se kombinovati  u bordo ili kariranom obliku.

Ako tražite ležerniji izgled, možete odabrati isto svecano odelo u tamnoplavoj boji, ali menjajuci  dodatke. U ovom će slučaju kravata s cvetnim printom u kombinaciji sa svetloplavim prslukom biti izvrstan izbor. Druga je mogućnost odabrati škotski prsluk s dvorednim kopčanjem u crvenoj, svetloplavoj ili tamnoplavoj boji. Vrlo svetle nijanse poput ružičaste ili intenzivne poput žute, također nude drugačiju kombinaciju od one uobičajene.

Muska odela koja su nesumnjivo sofisticirana, diskretna i prefinjena su crna odela za vencanje . Može se kombinovati  s običnim dvorednim prslukom od biserno sive boje s grafitno sivom ili crnom kravatom uskih ivica . Ako svom odelu  želite dodati više boja, tu su obične kravate u najrazličitijim nijansama, od zelene nijanse  do…

U nasem butiku odela i smoking odela  pronaći ćete najbolje predloge za svoje venčanje ili događaj. Takođe imamo i obucu za svecana odela.: čekamo vas. OVDE