Muska odela i vencanje

Venčanica, odelo i propratni detalji – Toliko je stvari o kojima treba odlučiti. Da li želite da iznajmite venčanicu ili da je kupite? Da li će to biti klasičan tip venčanice, neka jednostavnija svečana haljina ili nešto malo ekstravagantnije? Da li će biti blistavo bela ili neke druge boje? Od kog materijala i kakvog kroja? Teško je odlučiti se, pa je zato najbolje da Vam kuma pomogne u izboru. Tačno je da taj dan treba da blistate i zasenite sve oko sebe, ali koji god stil da izaberete, imajte na umu da je jednostavnost često najelegantnija i najlepša. Ne morate trošiti čitavo bogatstvo na najskuplju venčanicu od španske čipke. Vaš izbor može biti mnogo jednostavniji i jeftiniji, a da se opet osećate predivno. Imajte u vidu da ćete sigurno morati više puta da probate venčanicu i da će možda morati da se odrade neke prepravke. Takođe treba da izaberete veo, ukrase za kosu i druge propratne detalje, kao na primer cipele (opet imate veliki izbor od ravnih baletanki, do satenskih cipela sa visokom štiklom).

muska odela, kupovina, prodaja, Beograd

muska elegantna odela za vencanje

Da li će mladoženja da iznajmi odelo ili da ga kupi? Kako god, mladoženja treba da izabere odelo koje će se slagati uz mladinu haljinu i u stilu i u bojama. Da li će mladoženjin odabir biti smoking ili pak slim fit muško odelo?! Teško je odlučiti se za pravo odelo, a da to ne bude kombinacija pantalona I košulje, bez sakoa, kao što je većina muškaraca I navikla. Najbolje rešenje je kupiti ono odelo koje ćete moći I kasnije da koristite ili kombinujete njegove delove sa garderobom.

Modele muških odela i venčanica pogledajte u GALERIJI   Odela za vencanje  Odela za svadbu, mladozenju, strukirana odela, odela za punije i visoke muskarce, niske muskarce

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.