Da li muško odelo treba da se slaže sa venčanicom?

Venčanje je prilika u kojoj muškarci iz svojih ormana vade najlepše toalete, cipele, nakit, muška odela, košulje i smokinge, ili pak danima unapred obilaze butike muških odela u potrazi za nečim unikatnim i jedinstvenim, što će ih izdvojiti. Samim tim i sami postaju svojevrsni deo svadbene dekoracije.

Mladoženjama posao nije ni malo olakšan. Iako deluje da je njima jednostavno da pronađu savršenu kombinaciju, to zapravo i nije baš tako lako. Mladoženja ponekad ima veće muke sa uklapanjem delova svog savršenog autfita od mlade. Muke mogu da nastanu i kada je potrebno boje uskladiti sa bojama venčanice, bidermajera i sl. Tako, mladoženja ima običaj da, ako ništa drugo, makar leptir mašnu, kravatu ili ukrasnu maramicu za džep sakoa upari sa bojama mlade. Oni malo hrabriji upariće košulju ili pak čitavo musko odelo.

Najbolji odabir za mladoženje je crni smoking i bela košulja sa slomljenom kragnom, u kombinaciji sa leptir mašnom i pojasom, naročito ako je venčanica raskošna, a i uz ovakav izbor ćete osigurati autentičnost na dan Vašeg venčanja, jer je provereno da niko od gostiju neće poneti baš ovakvu kombinaciju (smokinzi su rezervisani isključivo za mladoženje). Uz svedenije venčanice, birajte klasična odela i jednobojne kravate.

muska odela u Beogradu, cena, cene, za, svadbu, svadbe, vencanje, vencanja, cene, cena, cijene, cijena

muska odela u Beogradu, cena, cene, za, svadbu, svadbe, vencanje, vencanja, cene, cena, cijene, cijena

Mladoženja bi trebalo da odabere musko odelo i odevnu kombinaciju koja mu najbolje pristaje. Odeća koja definitivno nikada neće izaći iz mode kada su elegancija i dobar stil u pitanju je ona crne boje. Ove sezone predlažemo Vam odela u tamnijim bojama, poput crne ili teget. Takozvano parno odelo, komplet sakoa i pantalona ili pak smoking u crnoj boji, nepogrešiv su odabir kada želite da izgledate elegantno i svetski. Naravno, nije zabranjeno ni eksperimetisati sa bojama i šarama, uklapati ih i kombinovati. Karo šara ili pak pruge jesu dobri za one hrabrije, a isto važi i za kakve upečatljive  kravate, leptir mašne ili košulje jarkih boja. Vrlo je važno da se odelo mladoženje i venčanica stilski uklapaju.

smoking, vencanice, iznajmljivanje, Beograd, muskih odela, cene, cena

smoking, vencanice, iznajmljivanje, Beograd, muskih odela, cene, cena

Kada birate košulju, možete se odlučiti za nepogrešivu belu varijantu. Možete takođe biti i nešto hrabriji, pa košulju uparti sa odevnom kombinacijom Vaše lepše polovine, te tako izabrati baby roze, svetloplavu ili lila košulju. Košulja bi trebalo da bude u svetlim nijansama, najbolje je uskladiti je sa bojom mladine venčanice. Naš predlog je da košulja bude sa duplim manžetnama, a na Vama je da se odlučite da li će imati skrivenu ili ukrasnu dugmad… Upravo, akcesoari kojima možete upotpuniti kombinaciju mogu biti u vidu kakvog dobrog sata ili pak elegantnih neobičnih manžetni za košulju. U zavisnosti od tipa kravate, odaberite košulju sa odgovarajućom kragnom, na primer, sa leptir mašnom će se najbolje dopuniti košulja sa lomljenom kragnom i skrivenim dugmićima, kakvu možete pronaći baš kod nas, u butiku muških odela ,,Formale”. Predlažemo Vam da kao obavezan detalj za venčanje pažljivo odaberete dugmad za manžetne. Možete se odlučiti za dugmiće u boji kravate ili uskaldu sa ostalim detaljima. Kravatu uvek birajte u skladu sa odelom, uz sve nijanse plavih odela odličan izbor su žuta ili narandžasta kravata, dok je bordo najzaštićenija, uklapa se u sve kombinacije odela i najfotogeničnija je. Zato je bela košulja uvek najbolji izbor, jer u tom slučaju možete da eksperimentišete i da se ,,igrate” aksesoarima, kao što su kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne. Uže kravate više odgovaraju vitkim i mlađim muškarcima, dok zreliji i krupniji muškarci uvek treba da biraju šire kravate.

Cipele su takođe veoma važan deo stajlinga. Svečane cipele birajte u zavisnosti od  odela. Uz crno elegantno odelo, najlepše će se slagati crne lakovane cipele. Uz sivo odelo možete kombinovati crne, braon ili sive cipele. Uz sve nijasne plavih odela, odličan izbor su svetlo braon cipele. Čarape obavezno birajte u boji pantalona, a kaiš uz boju cipela.

Predloge za muška odela za venčanje možete pogledati OVDE.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.