Muske cipele za odela

Cipele za odelo, cipele za odela, cipele za venčanja, cipele za venčanje, svečane cipele-cipele za specijane prilike-cipele za svečanosti-cipele za venčanje Beograd-Novi Sad-cipele za mladoženju-obuća-muške-muškarce-ručno rađene-hand made-mladoženja-elegantne muške cipele-kako odabrati-prodaja-cena

U butiku muških odela ,,Formale” mladoženje mogu pronaći kompletnu odevnu kombinaciju za venčanje. Muške cipele za venčanje su samo deo ponude u butiku muških odela ,,Formale“. Naravno, lepo odabrano odelo moraju pratiti I elegantne cipele. Cipele za venčanje se razlikuju od cipela za svaki dan. Cipele za odelo venčanje bi trebalo da budu podjednako lepe I udobne. Zbog toga je izbor cipela za mladoženje veoma važan, jer svojevrstan je izazov I napor izdržati ceo dan u obući koja ponekad zna da bude nepraktična I neudobna. Cipele koje se savršeno uklapaju uz muško odelo za venčanje, moraju da ispune opšte kriterijume: kvalitet, udobnost, cenu, eleganciju, da budu u trendu… Cipele za odela u butiku ,,Formale“ su od kože, u ponudi su modeli i sa delovima laka, kao i potpuno lakovane cipele, koje se savršeno uklapaju uz smoking odelo. Muške kožne cipele iz naše ponude su ručno rađene (hand made shoes), italijanske, sa kožnim đonom. Njihov kvalitet odlikuje se pre svega vrhunskom izradom, ali I najmodernijim modelima kada su cipele za odelo u pitanju.

muske-kožne-lakovane-cipele-za-odelo-svecane-elegantne-smoking-cene-gde-kupiti-u-Beogradu

muske-kožne-lakovane-cipele-za-odelo-svecane-elegantne-smoking-cene-gde-kupiti-u-Beogradu

Potrudili smo se da naše mladoženje imaju priliku da cipele za venčanje (cipele za odelo) odaberu I probaju, kombinujućiih  uz odelo, u našoj prodavnici odela u Beogradu, uz pristupačne cene. Vrlo je važno da znate pravila kombinovanja boje cipela uz odela. Uz sve nijanse plavih odela odlično se uklapaju braon cipele, dok se uz siva odela lepo kombinuju kako braon tako i crne muške cipele. Od izuzetne elegancije do nekog ležernijeg stila prikladnog npr. za letnje venčanje, sve je u ponudi.

Oksfordice predstavljaju tradiciju I kvalitet, klasičan I večni model cipela. Nikada neće izaći iz mode i one jednostavno zahtevaju elegantno odelo uz sebe. Kada ih pogledate, odmah vidite da su to cipele na pertlanje, i u britanskoj verziji postoji pet rupa sa svake strane, dok američki model ima po šest.  Često su ukrašene zumbanim detaljima, a sam dizajn Oksford cipela je karakterističan po kapnama koje postoje na vrhu cipela, i one mogu biti zumbane ali i ne moraju. U svakom slučaju i to je detalj po kome su poznate. U ovim elegantnim cipelama ćete imati otvoren članak, odnosno kada sedite, Vaš članak će se videti. Pri tome, još dve osobine su im sistem zatvorenog pertlanja, kao i niska potpetica.

muske-crne-lakovane-cipele-za-odelo-odela-beograd-novi sad

muske-crne-lakovane-cipele-za-odelo-odela-beograd-novi sad

Još neke od varijanti elegantnih cipela su lakovane cipele. U njima se prosto možete ogledati ili „promatrati“ plafon i lustere iznad Vas u sali za  venčanje. Lakovane cipele su jednostavno uvek u modi. Međutim, one imaju jednu malu „manu“ a to je da im se od nošenja, kroz izvesno vreme, stvaraju brazde, pa da biste predupredili ovaj problem, mi Vam savetujemo da kada god ste u mogućnosti kupite sebi još jedan par lakovanih cipela. Takva investicija se jednostavno uvek isplati, iz razloga što ćete smenjivati jedan par drugim, pa će oba stalno biti nova.

Predloge kombinacija muških odela sa cipelama pogledajte u GALERIJI