Tema o kojoj se može mnogo pisati. Hmmmm…. Muškarac sa stilom,to je jedna tema na koju muškarci imaju dva odgovora. Volim se spremati,biti skockan i sređen uvek,i drugi odgovor zašto da se sređujem kada radim neki bezvezni posao gde me niko ne vidi. E baš tu je velika greška. Postoje muškarci koji žele biti lepi njihovim lepšim polovinama,a postoje muškarci koji jednostavno žele sebi izgledati uvek lepo,i da ostavljaju utisak otmenog muškarca. Ne mora svaki muškarac nositi odelo da bi izgledao otmeno i elegantno. Dobar komad džinsa i dobra košulja,odrađeno već pola posla. Postoji elegantno,ležerno,sportsko elegantno i još mnoštvo stilova odevanja.

Ukoliko želite da budete skorz elegantni znači da Vam treba jedan dobar komad odela,dobar par cipela,kožne poslovne tašne,košulja i upotpunite izgled nekom zanimljivom kravatom.  Za sve koji ne znaju odelo uz drugu košulju i kravatu izgleda kao potpuno drugačije odelo. Ukoliko idete na neki poslovni put par dana,a ne možete nositi za svaki dan drugo odelo ,verujte nam ponesite dva odela i dve tri košulje i kravate,svaki dan menjajte samo košulju i kravatu svima će se svideti Vaš izgled i niko neće primetiti da je to isto odelo. Upotpunite izgled nekom dobrom kožnom torbom i sve če te ih oboriti sa nogu.

Pantalone koje nosite na cipelu,korigujete da Vam dužina pada malo preko prednjeg dela cipele i pozadi da dodoruje petu.

Druga opcija ili sportsko elegantanstil oblačenja. To Vam je mogućnost da cipele zamenite nekim dobrim komadom cipele patike nešto što nije klasična cipela a ni klasična patika. Pantalone od odela onda korigujete malo drugačije. Dužina im se koriguje malo kraće nego sa cipelom,ispod zgloba do granice Patike da Vam ne pada preko.

Treća opcija ležerni stil su Vam muškarci koji ne vole odela već se pre opredeljuju za neki dobar džins i zanimljivu košulju. Mokasine ili neke ležernije cipelice.

SVAKI MUŠKARAC IMA SVOJ STIL U KOM SE OSEĆA NAJPRIJATNIJE.

Koji je Vaš stil? I da li bi ste ga promenili. 😊