Venčanjeee…. Hmmmm… san većine devojaka. Svaka devojka mašta o tome kakvo će biti njeno venčanje,zamišljamo venčanicu i pre čina samog venčanja mi već u napred znamo od prilike kakva će biti naša venčanica. Želimo venčanje iz bajke i upravo je ta venčanica na mladoj nešto što daje posebnu notu.

E pa sada ovako,muškarciii,šta vam prvo padne na pamet kada Vam vaša buduća mlada kaže da je pronašla svoju venčanicu iz snova??

Zlatno pravilo je da budući mladoženja ne sme videti mladu u venčanici pre venčanja ili kako koji običaji nalažu do ,,kupovine” mlade. Velika većina  mladoženja smatra da je cena za iznajmljivanje venčanice previsoka,a o kupovini iste tek da ne pričamo. Sada bih vam objasnila nešto.

 Razmislite o osećanju kada prvi put ugledate vašu buduću ženu u toj paprenoj skupoj venčanici,zadrhte vam noge,srce krene ubrzano kucati,to i jeste poenta. Te preskupe venčanice,to je posebna  haljina u kojoj se mlada oseća posebno,prelepo,prebajkovito i to treba da vam bude jedino na pameti kada vam kaže cenu iste.

Žena na to gleda kao svoj najposebniji dan u životu i želi izgledati presavršeno,isto tako i vi. Kada birate odelo najbitnije vam je kako vam stoji,a ne koja je njegova cena. Lepo skrojeno odelo,i bajkovita venčanica daju posebnu notu venčanju i baš trebate izgledati tako jer su sve oči uprte samo u vas.

E sada naše mlade….

Postoji mnoštvo različitih vrsta,boja venčanice,ali samo jedna ta koja Vam prva upadne u oko,baš ta je verujte ona prava. Uvek slušajte sebe,svoje osećanje kada je probate i kada se pogledate prvi put u ogledalo,ako Vam krene i koja suza to je ta,ona prava koja će i vašeg budućeg supruga oboriti sa nogu.