Kako muško odelo ne bi izgubilo na stilu, vrlo je važno da znate pravilno da ga iskombinujete sa košuljom i leptir mašnom. Kako biste uspeli u kombinacijama neophodno je da znate koje varijacije boja se najbolje uklapaju, a mi ćemo Vam savetima i predlozima pomoći u tome.

Sa belom košuljom nećete pogrešiti – to je naša preporuka. Bela košulja jednostavno ide uz sve, uklapa se sa svakom bojom odela i leptir mašni – crne leptir mašne, crvene leptir mašne, leptir mašne cvetnih dezena, karirane leptir mašne, prugaste leptir mašne.

KARIRANI DEZENI

Sigurno se pitate koju leptir mašnu izabrati uz kariranu košulju, da li zadržati isti dezen košulje i leptir mašne ili ga promeniti? Kombinacijom različitih dezena iskazujete svoju smelost i samopouzdranje. Obratite pažnju na boje, previše različitih boja može delovati prenapadno i neukusno.

PRUGASTI DEZENI

Kada su u pitanju prugasta odela ili košulje odaberite leptir mašnu u drugom dezenu. Ukoliko prugasto odelo iskombinujete sa prugastom leptir mašnom sigurno ćete pogrešiti.

CVETNI DEZENI

Cvetni dezeni umeju biti zahtevniji. Ukoliko se odlučite da ih uvrstite u Vaš outfit, to morate raditi pažljivo. Ukoliko je Vaša košulja “preglasna” izaberite smiriujuću jednobojnu leptir mašnu (žuta leptir mašna, narandžasta leptir mašna, crvena leptir mašna, plava leptir mašna, zelena leptir mašna, siva leptir mašna, crna leptir mašna). Cvetni dezeni mogu biti savršeni izbor kada ne želite da izgledate previše elegantno, ali ipak dovoljno upečatljivo.

S druge strane, leptir mašna šarenog dezena i svedena bela košulja predstavljaju kombinaciju koja pleni veliku pažnju i čini Vaš izgled modernim i autetičnim.

crna, leptir, masna, crni, smoking, brla kosulja, slomljena kragna

leptir masne,masna, masnice, crna, crvena, gde, kupovina, prodaja, Beograd, u, Beogradu, online

JEDNOBOJNE LEPTIR MAŠNE

Ukoliko želite da odate utisak prefinjenosti i muževnosti, a pritom i izgledate glamuroznije, izaberite crno odelo u paru sa belom košuljom i jednobojnom sivom leptir mašnom. Siva je neutralna i uravnotežena boja, stoga ukoliko želite da ostavite utisak stabilne osobe pune samopouzdanja, preporučujemo da ovo bude Vaš izbor.

Ukoliko radite u firmi koja se bavi kreativnim poslovima onda i Vaše odevne kombinacije mogu biti opuštenije i manje formalne. Kombinovanje različitih boja ume da bude zabavno, ali samo u slučajevima kada imate vremena da se posvetite sebi i pažljivo izaberete svoj poslovni outfit.

Crvena leptir mašna, plava leptir mašna, žuta leptir mašna, ljubičasta leptir mašna, zelena leptir mašna – zašto da ne?

leptir masne,masna, masnice, crna, crvena, gde, kupovina, prodaja, Beograd, u, Beogradu, online

leptir masne,masna, masnice, crna, crvena, gde, kupovina, prodaja, Beograd, u, Beogradu, online

Leptir mašne mogu da budu izrađene od najrazličitijih materijala, (npr. satenske leptir mašne, leptir mašne od tila…), različitih boja (žute leptir mašne, crvena leptir mašna, plava leptir mašna, ljubičasta leptir mašna, zelena leptir mašna). 

Leptir mašne su neizostavan modni detalj za svečane večernje prilike ili uz večernje sakoe, a mogu se kupiti već gotove, leptir mašne koje se kače. Osim uobičajenih crnih leptir mašni ili belih leptir mašni, mogu se naći u mnogim dezenima i bojama za ležernu odeću: žute leptir mašnecrvene leptir mašnenarandžaste leptir mašnezelene leptir mašnetirkizne leptir mašnekarirane leptir mašne. Uglavnom, crna leptir mašna se nosi sa crnim smokingom i belom košuljom sa slomljenom kragnom; može takođe da se nosi u opuštenijoj varijanti sa odelom i košuljom sa širokom kragnom. Leptir mašne su izuzetno zanimljiv I nesvakidašnji način da začinite svoju kombinaciju. Na primer, ukoliko je reč o drvenim mašnama ili mašnama u šarenim bojama i dezenima, vrlo je lako ukombinovati ih sa nešto neformalnijom garderobom i za potrebe nešto opuštenijih prilika.

Leptir mašne se preporučuju  kao detalj koji razbija monotoniju ostatka. Nije neophodno boju leptir mašne uklapati sa ostatkom, upravo leptir mašna treba da bude momenat koji će začiniti outfit priču. Na primer, crno bela kombinacija sa mašnom u jarkoj boji može izgledati izuzetno zanimljivo i nesvakidišanje.