LEPTIR MASNE KRAVATE

Leptir masne kravate – Ukoliko želite da budete muškarac od stila sledite naš praktični modni napitak čije će konzumiranje imati čarobne efekte. Dobra stvar je što čarolija koja sledi ne traje samo do ponoći. Spremni? Krećemo!

Leptir masne kravate su neizostavan modni detalj uz muska odela ili sportske sakoe. Mogu se kupiti već gotove, leptir masne kravate koje se kače. Osim uobičajenih crnih leptir masni ili belih leptir masni, mogu se naći u mnogim dezenima i bojama za ležernu odeću. Ove sezone za maturu 2020. i 2021. godine posebno su moderne zute, crvene, narandžaste, zelene, tirkizne i karirane leptir masne kravate. Uglavnom, crna leptir mašna se nosi sa crnim smokingom i belom košuljom sa slomljenom kragnom. Može takođe da se nosi u opuštenijoj varijanti sa odelom i košuljom sa širokom kragnom.

leptir masne kravate

Leptir mašne odišu elegancijom. Bilo da ste u smokingu i da se spremate za venčanje, ili da ste obukli sako da snimate reklamu za kokice na TV – u, trebalo bi da znate kako da vežete leptir mašnu. To nije nešto što većina nas često radi, ali, ako znate kako da vežete pertle, trebalo bi da znate i kako da vežete leptir mašnu – u pitanju je isti čvor.

Konfekcijske leptir mašne su namenjene manje strpljivim i onim nemarnijim muškarcima – pedantan muškarac će sam zavezati svoju leptir mašnu, a postupak je prilično jednostavan. Nije ni vezanje čvora rezervirano samo za gospodu; otmen čvor daće dašak elegancije i ženskoj bluzi.

Pravila pri izboru leptir masne kravate nema. Ako ne znate koju, najbolje je, kao i u svemu, odlučiti se za neki klasični model umerenijih boja, jednobojne ili ne tako agresivnih šara i motiva. Bitno je da leptir masna kravata ne bude izgužvana, isflekana. Dužina kravate bi trebalo da bude podešena tako da njen vrh doseže do kopče na kaišu pantalona. Vodite računa i o tome da ne bi smela da Vas guši: ako u okovratnik košulje možete da stavite dva prsta, kravata je dovoljno zategnuta.