KADA JE INTIMNA CEREMONIJA SVE ŠTO TI STVARNO TREBA

Planiranje venčanja i iznajmljivanje  vencanica, kupovina odela,  dolazi sa mnogo pokretnih delova, a ponekad morate promeniti pravac. Uz preporuke trenutne vlade da izbegavate skupove sa velikim brojem ljudi, možda ćete ponovo razmisliti o svojim trenutnim planovima za dan venčanja. Možda ćete pomeriti svoj dogadjaj sa svim prijateljima i porodicom na kasniji datum, ali još uvek postoje načini da svoju ceremoniju obeležite i proslavite na intimniji način. Ako ste se odlučili za proslavu kod kuće, nastavite da čitate uputstva o tome kako isplanirati venčanje kod kuće i kakvu vencanicu da iznajmite ili kupite.

Na prvom mestu, ako ste član crkve, možete uputiti Vašem svešteniku kućni poziv, moguće je da će biti voljan i da će se odazvati Vašem pozivu. Venčanje u opstini, nakon kojeg sledi intimna proslava kod kuće, još je jedna opcija koju treba razmotriti da li je lokalna gradska opština, još uvek otvorena i da li radi kao i obično. Prijave se razlikuju u zavisnosti od zahteva, zato pri planiranju obavezno istražite. Ako ne možete da zaposlite legalnog službenika ili nemate dozvolu za venčanje, i dalje možete da imate simboličnu ceremoniju kao znak ljubavi i posvećenosti između Vas i Vašeg partnera.

Haljina – Vencanica – Muska odela

 Ako već imate venčanicu, nema razloga da je ne nosite za venčanje kod kuće. Danas je Vaš dan venčanja i čekali ste da obučete svoju haljinu iz snova, otkako ste našli baš TU! Na Vaš veliki dan ništa nije previše, pa čak i ako “preterujete” u oblačenju, iako se odvija u Vašoj dnevnoj sobi. Ako i dalje treba da kupujete bez straha, i dalje možete da naručite putem interneta, a većina haljina stigne na Vaša vrata u roku od nekoliko dana. Ako ste našli haljinu koja je osvojila Vaše srce, zgrabite je! Za mladu koja ipak ne želi da preteruje, uzmite u obzir ležerniji stil.

Cveće

Planovi su se možda promenili, ali neke tradicije venčanja i dalje ostaju. Naručite buket za sebe i aranžman koji ćete koristiti kao središnji deo da ulepšate svoj dom. Sveže sezonsko cveće, online prodavnice cveća mogu dostaviti na Vašu adresu sve što Vam je potrebno.

Napravite scenu kod kuće sa nekim svežim idejama za uređenje venčanja kod kuće. Pretvorite svoju dnevnu sobu u savršenu lokaciju za ceremonije uz lepu pozadinu. Postavite sto pomoću posteljine, dodajte cveće, sveće i lepe uspomene koje možete organizovati pomoću platna i video bima, koji bi išao u pozadini. Nazdravi svom novopečenom životu uz najslađu zdravicu, koju ponovo možeš upotrebiti za svaku sledeću godišnjicu.

Fotografije vencanja

 

Vaše venčanje u slikama možete složiti u staru retro knjigu ili album. Obavezno snimajte selfie tokom dana. Ako se osećate komforno, razmislite o tome da unajmite nekog lokalnog fotografa kako bi snimio ove posebne trenutke. Ili možete dogovoriti sa nekim bližnjim da Vam napravi postove koje i sami možete složiti u film.

 Hrana

Postoji toliko različitih načina da se proslavi! Napravite poseban domaći obrok, to ne mora biti složena večera. Ukusan doručak, Vaše apsolutno najdraže jelo. Ako ne razmišljate o kuvanju, možete naručiti iz restorana.

Piće

Nemaš zalihe šampanjca ili vina. Nema problema! Istražite mogućnosti isporuke u  Vašoj lokalnoj vinariji i pivari i videćete da li oni zadovoljavaju Vaše kriterijume i da li rade uslugu dostave na Vaše područje. Ne dozvolite da Vas promena planova odvrati od slavlja ljubavi. A ako tražite savete u vezi otkazivanja venčanja, pogledajte naše savete, šta da radite ako na venčanje utiče COVID-19. Corona virus

vencanica, vencanice, prodaja, iznajmnjivanje, cijene, cijena