Haljine za plazu zbog kojih jedva čekamo leto!

Haljine za plazuKao i svake godine, prvi zraci sunca i lepog vremena automatski nas asociraju na leto. Sunce, more, putovanja, kokteli, plaža – spremamo se za omiljeno doba godine! Jeste li već pripremili svoje odevne kombinacije?

haljine-za-plazu-leto-more-kupaci-kostimi-slike-katalog-cena-cene-prodaja-Beograd

Opšte je poznato (i nametnuto!) da žena mora dobro izgledati u svakom momentu.To je slučaj bilo dase sprema za večernji izlazak, svakodnevne poslovne prilike pa sve do odlaska na plažu. Priznajte, koliko ste puta uzalud trošili vreme pred ormarom na biranje odeće? Kao da nije dovoljno, tu je i večiti problem pakovanja kofera pri odlasku na putovanja u kojima se uvek traži mesto više – zvuči poznato, zar ne?

letnje-ljetne-haljine-za-plazu-more-pletene-cene-lisca-extreme-intimo-spavacice-cene

Vođeni motoom da što manje mesta zauzima, a što lepše izgleda to bolje – nova kolekcija sigurno će Vas oduševiti! Naime, ukoliko pratite modu (a ukoliko ovo čitate– sigurno ste u trendu) u svome ormaru sigurno imate barem jednu haljinu za plažu . U novoj kolekciji haljina za plažu pripremili smo nekolicinu prozračnih i čipkastih modela za koje smo sigurni da će Vam se svideti! Naš je uverljivi favorit nove kolekcije bela maxi haljina. A koji je Vaš? Za sve one koji preferiraju kraće modele haljina tu su Zita, te Backie koja dolazi čak i u roze boji. Osim što su praktične i oku ugodne, odlično se slažu uz sve sandale i bikinije iz naše nove kolekcije. Naša omiljena kombinacija je upravo maxi haljina Yolande + sandale Stormy + rozi bikini Nicolle – a koja je Vaša?

letnje-haljine-haljinice-heklane-kupaci-kostimi-cene

Savet plus – za letnji period modni su dodaci idealni za podizanje svake modne kombinacije, od naušnica, narukvica, nanogica, naočara, marama pa sve do torbica. A tek haljina za plažu … Imate li svoje primerke? Sada kada smo Vam otkrili naše „slatke male tajne“, na Vama je da se udobno smestite, požurite na našu stranicu i što pre pripremite i obezbedite za leto!

haljinice-ogrtaci-za-plazu-kupaci-kostimi-cene-2020-2021-kolekcija