Dugmad za manzetne

Za muškarca od stila, koji zna da jedan modni detalj, kao što su npr. dugmad za manzetne sa dijamantima, nikada ne izlazi iz mode! Manzetne su stotinama godina unazad krasile mušku odeću, doprinose sofisticiranom I formalnijem izgledu, eleganciji I glamuru. Dugmad za manzetne Vam na originalan način pruža mogućnost da svakom odelu dodate lični pečat. Kao takve, manžetne mogu biti savršen korporativni poklon ili obeležje Vaših zaposlenih. Manžetne mogu biti pozlaćene, posrebrene, hromirane, niklovane ili u kombinaciji različitih prevlaka. Vreme izrade zavisi od složenosti same manžetne, kao i od broja poručenih manžetni.

Iako su dugmad za kosulje zamenjena običnim dugmićima ili drikerima, nekada su ona zaista predstavljala nešto posebno, a šta predstavljaju danas?

Ovakva dugmad za manzetne kosulje su bila odlika statusa i označavala su uspeh i nedostižnost. Srećom, muško oblačenje i stil doživljava preporod tako da su se ovi divni ukrasi za manžetne vratili u modu i postaju ponovo sve popularniji, a krase isključivo muškarce visokog stila.

Dugmići za manzetne imaju jedinstvenu sposobnost da unesu blagu eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji, bilo da je u pitanju formalni smoking ili funkcionalna poslovno odela. Takođe, ukoliko muškarac želi da deluje prefinjeno i da pokaže da ima stila, mali sjaj na rukavima je savršen odbir.

Iako ovaj aksesoar danas predstavlja isključivo ukras, pokazaće drugima da zaista vodite računa o sebi. Šezdesetih godina prošlog veka dugmad na manzetnama bila su luksuz kojem su se divili mnogi biznismeni od Madison Avenue do Wall Street-a. Kako bi zavredili pažnju partnera, poslovni ljudi su ukrasima na rukavima slali poruku šarma i sofisticiranosti. Manzetne za kosulju bila su smela, velika i najčešće zlatna ili srebrna.

Ono što je najbitnije kada reč o manzetnama, žene ih prosto obožavaju. Muškarci koji ih nose deluju samouvereno, snažno i neodoljivo. Postoji mnogo vrsta ovih ukrasa od onih sa kamenjem, dijamantima, kristalima do različitih kombinacija plemenitih metala raznih šara i oblika. Odela