Smoking odela ili klasicna muska odela, elegantan izbor za vecernje vencanje, ali nikada za jutarnje vencanje! Smoking odela je nesumljivo ikona stila I klase za vencanja I svecane prilike.

Medjutim vazno je podvuci da smoking nije prikladan za vencanje koje se odrzava na plaza.

U ovom clanku cemo jasno objasniti zasto smoking odelo na jutarnjem vencanju predstavlja gresku u bontonu I zasto je neophodno napraviti odgovarajuci odabir odela za vencanje-mladozenju.

Veoma je vazno da se obratite profesionalcima u specijalizovanim prodavnicama koja se bave prodajom muskih odela I smoking odela za vencanja.

  1. Italijansko smoking odelo

Simbol vecernje elegancije, smoking odela velike elegancije I prefinjenosti, posebno dizajnirana da se nose u vecernjim satima. Sa tradicionalnim reverom od satena, crnim pantalonama sa odgovarajucom bocnom trakom I belom kosuljom za smoking, predstavlja izbor bez pramca za dogadjaje kao sto su gala vecere, kasnovecernje zabave I vecernja vencanja.

Pristojna greska. Medjutim neophodno je razumeti da smoking odelo nije prikladno za vencanje koje se odrzava rano ujutru . Nosenje smokinga u tako neformalnom kontekstu kao sto je jutarnje vencanje predstavlja ozbiljnu gresku lepog ponasanja I fotografije ce svedociti o ovoj vasoj gresci za ceo zivot. Ne da bi samo to bilo preterano za tu priliku vec bi moglo da prenese I osecaj nerazumevanja pravila oblacenja za tu priliku.

Za jutarnje vencanje bilo bi pozeljno da se odlucite za elegantnu ili manje svecano odelo nego za smoking. Na primer klasicno tamno plavo odelo, sivo odelo ili odelo sa prugama su muska odela koja garantuju sofisticiran stil bez preterivanja. Mozete upariti sa belom kosuljom za odela ili upotpuniti sa dodatcima kao sto su prsluk ili maramica za sako. Lepe cipele koje se uklapaju I bicete savrseni