Cipele kaiševi za odela – Svaka svečana ili  formalna garderoba zahteva elegantne cipele kaiševe za odela. U vremenu kada se svake sezone pojavljuju novi trendovi, neke stvari ostaju nedodirljive i vanvremenske, kao što su kvalitetne kožne cipele kaiševi za odela. Moderan muškarac, koji prati modne trendove zna da se elegantne kožne cipele i kaiševi nose i uz džins i majicu. Cipele ,,opuštenog” karaktera uklopiće se uz svaku Vašu odevnu kombinaciju. Iako volimo da izlazimo i da se zabavljamo moramo biti opremljeni i elegantnim – formalnim cipelama. Kvalitetne kožne cipele su savršen par Vašem odelu. Muškarac sa stilom zna da uz dobre cipele mora imati i dobar kaiš, kako bi bio zapažen gde god da se pojavi. Zato muškarci kreirajte svaki svoj korak u dobrim i udobnim cipelama.

Kada odaberete savršen par kožnih cipela, kompletnu odevnu kombinaciju upotpunite kožnim kaišem u istoj nijansi cipela. Bilo da je reč o neobaveznom izlasku, poslovnom ručku ili nedeljnoj šetnji, kožni muški kaiš na suptilan način dodaće dozu stila Vašoj odevnoj kombinaciji. Kožni kaiš je oduvek bio savršen aksesoar za svaki outfit. Kaiševi vedrih i pastelnih boja idealni su za leto, dok su kaiševi u klasičnim bojama: crni, braon ili teget za svaku priliku i  sva godišnja doba. Ako želite da učinite svoju odevnu kombinaciju zanimljivom opredelite se za kaiš jarkih boja, jer će taj detalj dati poseban šarm Vašem karakteru i outfitu. Svaki moderan muškarac nosi kožni kaiš kako bi dao svoj lični pečat i dodatnu eleganciju svakoj odevnoj kombinaciji. Neka Vaš kaiš bude siguran izbor Vašeg stila!

muska odela, kozne cipele, kaisevi za odela

Kao muškarac čiji posao zahteva svakodnevno nošenje odela, važno je da isto pravilno ukombinujete sa cipelama, odnosno kaišem za odelo. Siva muška odela, kao neprevaziđena u poslovnom svetu,  možete kombinovati kako sa braon tako i sa crnim cipelama. Teget i sve nijanse plavih odela najlepše izgledaju sa braon kožnim cipelama. Crna muška odela su najjednostavnija, naravno uz njih ćete odabrati crne kožne cipele i kaiš za odelo.

Potrebno je naglasiti da i cipele i kaiš za odela moraju biti elegantni i izrađeni od prirodne kože. Nijansa cipela i kaiša moraju da se podudaraju. Kaiševi za odela su nešto uži u odnosu na klasične kaiševe za pantalone ili farmerke. Možete birati između kaiševa sa različitim šnalama, pa i sa elegantnom pločicom.

lakovane cipele za smoking